Kahvintuoksuinen yllätys postilaatikossa

19.48

On innovaatioita, joita ei vaan yksinkertaisesti voi olla fiilistelemättä - siispä korvat hörölle! Tämänpäiväinen postaus sisältää kullanarvoista informaatiota jokaiselle hyvän kahvin ystävälle.

Kuva: Pixabay
Kuulin muutama viikko sitten ensimmäistä kertaa "Slurp" nimisestä yrityksestä, joka toimittaa tilaajiensa kotiovelle suomalaisten pienpaahtimoiden kahveja - halutun paahtoasteen mukaan. Eipä minua kauaa tarvinutkaan sitten houkutella mukaan testailemaan, että kuinka tämä bisnes toimii ihan käytännössä. Tästä yhteistyöstä innostui myös poikkeuksellisen lujasti talon isäntäkin. 

Hommahan menee siis jotakuinkin näin: Tilaajan postilaatikkoon tipahtaa parin viikon välein uusi paketti, sisältäen joka kerta eri pienpaahtimon vastapaahdettua kahvia. Asiakas saa itse valita paahtoasteen - me H:n kanssa päätimme testata sekä tummaa että vaaleata kahvia. Nyt olemmekin maistelleet sekä että, ja kumpainenkin pussukka on kadonnut parempiin suihin jo viikon sisään. Tälläkin hetkellä odottelemme kahvin suurkuluttajina jo malttamattomana seuraava lähetystä. Onneksi se saapuu jo tällä viikolla!

Tilausta voi muokata laajasti omien mieltymysten mukaiseksi, ja kahvin saa tilattua joko valmiiksi jauhettuna tai vaihtoehtoisesti papuina. Pienpanimoiden lista on mukavan pitkä, ja vertailukohteita riittääkin pitkäksi aikaa.  Jos kiinnostus heräsi, suosittelen piipahtamaan Slurpin nettisivuilla tutkimassa tätä bisnestä lisää. Ja jos sieltä ruudun takaa löytyy sellaisia henkilöitä, jotka eivät kahvista niin piittaa, saa Slurpista tilata myös teeltä tuoksuvia paketteja.


Mulle ja H:lle näistä yhteisistä kahvihetkistä on kehkeytynyt sellainen kupposen (jos toisenkin) kestävä pyrähdys arjen hulinoiden ulkopuolelle. Yhdessä siinä sitten aina analysoidaan ja arvostellaan uusia makuelämyksiä, jotka toistaiseksi ovat ilostuttaneet vain!

Tässäpä muuten ihan mahtava jouluahjavinkki sellaiselle ystävälle, jolla on jo kaikki muu olennainen? 

Huomenna heräillään keskiviikkoon,  eli ihan kohta ollaan jo voiton puolella! Nyt lähdenkin siis tästä nukuttamaan pieniä nuhaneniäni.

Höyryävän herkullista huomista kaikille!

<3

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Tuohon kuulostaa aika hyvälle :) Mukavaa keskiviikko iltaa ja paranemisia potilailla!

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook