Rohkeutta ja unelmia syksyyn (+mahtava ale-koodi x 2)

15.54

Äitiys on koulinut minusta vahvemman. Urheamman. Jopa rohkeamman. Siitä nautin, ja näitä piirteitä itsessäni haluan vaalia sekä kehittää jatkossakin. Olen myös äitiyteni myötä luvannut itselleni aikaa. Aikaa kaiken arjen ulkopuolella, ihan vain minulle.


En olisi kuusi vuotta sitten ikuna voinut uskoa, että tulen vielä jonakin päivänä tarttumaan puhelimeen ja varaamaan itselleni retriitin - vain minulle! Vaan niinpä kuitenkin tapahtui. Inspiraationa mulle tähän tempaukseen toimi ensi viikonloppuna järjestettävä Rohkeutta ja unelmia-hyvän olon viikonloppu Köketin henkeäsalpaavan upeissa puitteissa Porvoon vanhassa kaupungissa.


 "Luvassa keskusteluja, hiljentymistä, lempeitä harjoituksia, joogaa ja rakkaudella tehtyä ruokaa. Viikonloppu etenee Jani Toivolan luennoilla sekä yhteisiä keskusteluja ja harjoituksia tekemällä. 

 Aamut aloitetaan kevyellä rentoutuksella. Molempina päivinä nautitaan palauttavasta joogaharjoituksesta mielettömän Kirsi Tikan johdolla. Viikonlopun ruokatarjoilusta ja illallisesta vastaa suosittu Cafe Köket. Illallisen jälkeen on mahdollisuus rentoutua saunassa ja ulkopaljussa Akseli Gallen-Kallelankin kotitalona toimineessa tiloissa tähtiä tuijotellen."

 Taivas maan päällä toisin sanoen - ainakin tämän vähän väsähtäneen ja stressaantuneen äidin mielestä.


Olen yrittänyt venkslata ja muutella aikataulujani niin, että pääsisin tämän retriitin kokemaan ja paikanpäälle voimaantumaan, mutta valitettavasti tuleva viikonloppu on niin täynnä jo ajat sitten lukkoonlyötyjä suunnitelmia, etten Porvoon kurssille pääse.

Siksipä siis haluammekin tarjota yhdessä Maitokahvimedian sekä Cafe Köketin kanssa lukijoillemme vikat paikat ryhmästä -50% alella! Kannattaa olla super nopea, sillä paikkoja on jäljellä enää muutama! Alekoodi on Koket50. Tämä on elämäsi tilaisuus kokea, mitä laadukas retriitti saa sinussa aikaan.


 Näitä kuvia katsellessa voi jo helposti kokea tulevan viikonlopun tunnelmaa. Villasukkien alla kivasti nariseva lautalattia. Masu täynnä hyvää ruokaa. Levännyt ja rentoutunut keho sekä mieli. Täydellinen startti pimeimmän vuodenajan vastaanottamiselle.


Jos tämä retriitti ei sovi aikatauluihisi, niin vinkkaanpa vaihtoehtoisesti vielä Superwood festarista, joka järjestetään 20.-22.10.2017 Helsingin Hotel Rantapuistossa. Tämä ei ole retriitti, mutta vaikutukset arjessa väsähtäneelle lienevät hyvin samankaltaiset - sangen positiiviset siis.

Ivana Helsingin tuottaja Pirjo Suhosen sanoin: 

"Kyse on ainutlaatuisesta kulttuurifestarista syksyisessä Helsingissä. Aikuisille on tarjolla helppo viikonloppuloma, jossa voi kokonaisvaltaisesti ja miellyttävästi nauttia hyvästä musiikista ja sisällöstä, ystävistä, ruoasta ja juomasta". 

Pähkinänkuoressa tapahtuma tarjoaa siis ajankohtaista musiikkia, puhetta, kuvataidetta sekä kasvisruokaa - näistä asioista kiinnostuneille. 

Superwood festareiden tunnelmissa me ajattelimmekin H:n kanssa varastaa syyslomasta pienen siivun parisuhteellemme ja karata hetkeksi merellisen Helsingin maisemiin. Jälleen kerran Cafe Köketin omistaja Arla Joensuu sekä Ivana Helsingin Pirjo ja Paola viskaavat meitä kaikkia alennuksella! Koodilla KOKET20 saamme jokainen, sekä sinä että minä, tuon 20%:n alennuksen joko yhden tai kahden päivän lipuista.On niin kovin tärkeää antaa itselleen aikaa. Sain viikonloppuna henkilökohtaisen muistutuksen siitä voimakkaan migreenikohtauksen kautta. Kiireessä on vaan pakko myös osata rentoutua ja nauttia. Nollata stressilevelit. Jokainen varmasti löytää keinonsa toteuttaa näitä asioita omalla tavallaan, mutta olen silti hyvin iloinen saadessani vinkata näistä kahdesta tapahtumasta teille kaikille. Syksy on paljon muutakin, kuin hektistä arkea päiväkotiaamuineen ja rutiineineen. Nauttikaamme siis myös tästä vuodenajasta ja sen tarjoamista tapahtumista ympäri Suomen!

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook