Viimeinen viikkoni Kaksplussalla

16.40

Tältä aamupäivältä olisi rutkasti ihania otoksia blogiin, mutta en ihan vielä voi niitä tänne laittaa – tulossa on kyllä jossain vaiheessa! Sen verran varmasti on ok kertoa, että lehtijuttua täällä tänään tehtiin ja oikein hyvin meni. Reippaasti jaksoivat jokainen ipanoista odotella omaa vuoroansa ja olen tyytyväinen koko jengin suoritukseen. Ainahan näitä vähän jännittää etukäteen.

Tai no siis näitäkin.Olotila on vähän omituinen nyt. Viimeinen viikko Kaksplussalla starttasi eilen ja jotain kummallista jumitusta sekä hetkellistä pysähdystä käyn nyt läpi. Maanantaina blogiosoite muuttuu ja se tietää tekemistä myös mullekin. Opetellaan taas käyttämään vanhaa pohjaa ja tekniikasta kun on kyse niin aina kaikki ei välttämättä suju muitta mutkitta. Toivotaan nyt kuitenkin että pääsen pian taas kirjoittelemaan ja jatkamaan hommia normaaliin tapaan. Asiaa on nimittäin vielä paljon.

Ajatukset ovat nyt siis tulevassa viikossa jo vahvasti ja valmistaudun henkisellä tasolla muutokseen. Uskon siihen, että tämä muutos on uuden alku ja homma tulee jatkumaan uudella tarmolla tästä eteenpäin. Se on tällä hetkellä suurin toiveeni sekä haaveeni.  Hetkessä nyt kuitenkin elellään ja katsotaan, mitä tuleva tullessaan tuo. Muutoksen satavarmasti mutta mihin suuntaan, sen lähiviikot toivottavasti pian mulle (ja myös teille tietysti) näyttävät.

Kaikkeen yritän nyt varautua ja sydämen ääntä tässä nyt vahvasti kuunnellaan.

Tässä vaiheessa haluan kiittää Kaksplussan jengiä tuesta sekä mukavista yhteisistä hetkistä. Olen tutustunut aivan huippu tyyppeihin tätä kautta ja solminut pysyviä ystävyys-suhteita. Paprika, Krista, Mira-Marie ja Demi.. Lista on pitkä..

Kiitos kuluneesta 1,5 vuodesta kaikille! Tää on ollut hieno reissu. Jatkakaa.

<3

 Kiitos myös vanhat ja uudet lukijat, että olette pysyneet matkassani mukana. Arvostan sitä lujasti! Tulen ilmoittelemaan jatkosta heti, kun asiat mulle selkenevät. Snäppi ja Instagram toimivat edelleen normaalisti.

Kivaa viikkoa kaikille!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Kiitos :) Kaikkea hyvää sulle myös!

  VastaaPoista
 2. Hyvää jatkoa ja intoa uuteen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin. Pidetäänhän jatkossakin yhteyttä? :)

  VastaaPoista
 4. Sofia / Frutti Di Mutsi8. marraskuuta 2016 klo 23.27

  Kaikkea hyvää jatkoon ja onnea uusiin tuuliin <3 <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Hyvää jatkoa sulle myös ja törmäillään! <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook