Kadonneen kengän mysteeri

18.01

Edes tulevasta muutoksesta johtuva jumi ei näköjään pitänyt mua poissa blogin parista (vaikka olin antanut itse sellaiselle luvan) ja täällä sitä taas ihmetellään näppiksen äärellä. Parempi näin. Postauksen loppuun laitan vähän infoa tulevasta. Palataan hetkeksi nyt kuitenkin kuluneiden päivien kuulumisiin.

Talvi on tullut ja se tuntuu oikeastaan tosi kivalta just nyt, kun antaa tulen takassa roihuta sekä muistaa heti aamulla pukea villasukat tiukasti jalkaan. Myös itsetehdyt piparit vahvistavat talven suloista tunnelmaa.
Olemme joutuneet viettämään pari päivää suht visusti sisätiloissa, sillä keskimmäisen toinen talvikenkä katosi hyvin mystisesti viikonloppuna ja koko talo onkin nyt pengottu perusteellisesti sekä läpikotaisin. Jälkeäkään harmaasta kengästä ei ole näkynyt.  Mokoma on ollut vieläpä syksyn jälkeen jalassa ja se tästä omituista tekeekin! Kenkä ei voi oikeasti olla missään muualla kuin täällä meidän kotonamme jossain?! Tutkin jopa takan tuhkat, josko joukosta löytyisi sulanutta kumia sillä sieltä mua on kuluneen viikon aikana pahveja poltellessani tullut vastaan mm. kaukosäädin sekä Darth Vader Petz-ukko. Jälkeäkään kengästä ei kuitenkaan näkynyt.

Saas nähdä, että selviääkö tämä mysteeri meille koskaan vai liikkuuko näin joulun alla kenties meidän nurkissa kenkiä vohkivia tonttusia. En tiedä mutta hassulta tämä tuntuu! Se ei enää kuitenkaan ollut mikään pikkukenkä, sillä W:llä on äitinsä kanssa melkein samankokoinen mono! Heh. Eilen mummi ja pappa onneksemme  kuitenkin yllättivät meidän jengin ostamalla keskimmäiselle uudet kengät ja tänään kirmasimmekin heti aamupalan jälkeen ulos sekä pulkkamäkeen.Lumi. En minä siitä itse niin välitä mutta pidän kuitenkin vähän syystä, että se tekee mun lapseni hyvin hyvin onnelliseksi. Täällä me nyt takan lämmössä punaisia poskiamme sulatellaan ja nautiskellaan ikkunan takana vallitsevasta super kauniista hämärtyvästä talvimaisemasta. Toinen syy miksi pidän lumesta vielä vähän lisää..Tähän loppuun tahtoisinkin nyt kysyä teiltä, rakkaat lukijani, että mikä on omituisin paikka josta te olette lastenne (tai omia) kadonneita tavaroita löytäneet? Itse en enää keksi paikkaa, mistä etsiä.

Ja niin. Maanantaista eteenpäin 47 palasta löytyy taasen vanhasta tutusta osoitteesta www.47palasta.blogspot.com. Muistin sen jopa vielä ulkoakin eli kaikki hyvin siis. Vielä paremmin jos seuraatte mukana sinne uuteen vanhaan..

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Edesmenneen DVD-soittimen kaukosäädin katosi kerran yksien lasten juhlien aikaa. Ei välttämättä juhlissa, mutta niiden jälkeen sitä ei mistään löytynyt. Sitä etsittiin kaikista paikoista ja jopa pyydettiin vanhempia tsekkaamaan omat laukkunsa, josko joku taaperoikäinen olisi sen sinne sujauttanut, sillä niitä oli talon täydeltä. Kävipä sitten pari kuukautta myöhemmin niin, että kirpparikamoja katsellessa kopeloin vanhan talvitakkini taskut ja kas, sieltä löytyi sekä kaukosäädin ja pari kourallista dubloja. Joko oma, tai vieraana ollut muksu, oli ne sinne sujauttanut, kaukosäätimenkin kauniisti takin kännykkätaskuun. Tässä välissä oli tietenkin uusittu DVD-soitin ja nakattu edellinen tarpeettomana pois, sillä kun ei mitään tehnyt ilman säädintä... Tää on jäänyt parhaiten mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Ou nou! On ilmiselvää, että tuo kenkäkin tässä lähipäivien aikana löytyy kun uudet on jo hommattu. Voihan lapset! :)

  VastaaPoista
 3. Mun kone on ahkerasti koko tän ajan tyrkyttäny tuota blogspot osoitetta kun olen 47palasta kirjottanut selaimeen! Toivottavasti kone muistaa tämän jatkossakin.. :)

  VastaaPoista
 4. täti kaukaa pohjoisesta10. marraskuuta 2016 klo 10.16

  TV:n kaukosäädin jääkaapissa, lukulasit pakastearkussa, autonavaimet kukkapurkissa...

  VastaaPoista
 5. Meillä poika tahtasi pienempänä kaiken roskiin ja sieltä löyty sitten jos jotakin oikeasti tarpeellista. Ja paljon tarpeellista ehti lähteä roskiinkin ennen ku tajuttiin mitä jätkä puuhaa. Myös lelulaatikoihin tykkäsi piilottaa... Yksi juurikin lapsen talvikenkä oli myös kulkeutunut mun takissa tms tarttuneena pihalle. Tarra oli jäänyt takinhelmaan varmaankin kiinni. En tajua miten en ollut huomannut koko asiaa kun kuitenkin 32 talvikenhästä oli kyse! :D Mutta en tiedä miten muuten olisi meidän pihatielle eksynyt kun olin ainoa joka ulkona kävi kengän katoamisen aikoihin.
  Toivottavasti popo löytyy!

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti meillä ei oo käynyt niin, sillä siinä tapauksessa kenkä on entinen lumikinosten alla :D

  VastaaPoista
 7. Sun tässä ns. uudessa blogissa (www.47palasta.blogspot.com) on asetus (vai onko se asetus? :D) niin, että sinne pääsevät lukemaan vain kutsutut lukijat, joten itse en pääse sitä lukemaan. Pitääkö siihen tehdä käyttäjä, että pääsee lukemaan (terveisin amatööri :D)? En vaan haluaisi lopettaa blogisi lukemista, sillä löysin sen muutama vuosi sitten ja olen sen jälkeen lukenut sitä aikas aktiivisesti ja nyt tähänastisista postauksista kaikki luettu, hyviä ovat olleet!

  VastaaPoista
 8. Moikka! Ei hätää! Avaan vanhan sivun julkiseksi maanantaina:) kukaan ei vielä näe sitä. Ja kiitos kivasta viestistä!

  VastaaPoista
 9. No tämä ei varsinainen outo löytymispaikka, mutta hukassa olleen tavaran löytyminen kuitenkin. Joskus vielä kotona asuessa etsin joka paikasta pöytätietokoneen hiirtä (ensinnäkin kuka hitto sen oli ottanut koneesta irti, kun asuttiin äidin kanssa kahdestaan eikä ollut vieraitakaan hetkeen käynyt). No eihän sitä mistään löytynyt, kunnes aloin mopata olohuoneen lattiaa ja kappas vaan mikä se siinä keskellä lattiaa mopin edessä mötköttää? No se hiiri! En tajua, mistä se ilmestyi siihen, kun just muutama minuutti aiemmin kuljin olkkaria ympäriinsä sitä etsien ja vielä mystisempää tosiaan on se, että kuka sen alunperinkään irrotti siitä tietokoneesta.

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook