Paluu juurilleni

10.59

Täällä ollaan taasen ja oikein kotoisalta tuntuu! Yllättävän hyvältä ja helpolta. Vuoden tauon jälkeen Blogger tuntuu tutulta ja kirjoittaminen sujuu vanhasta muistista kuin luonnostaan. 

Hyvä niin!

Ipanat talvipuuhissaan v. 2015

Täysin ongelmitta tämä siirto ei sujunut tälläkään kertaa. Vuoden aikana kirjoitetut tekstit ovat sikinsokin, koska alusta on eri kuin mitä KP:n portaalissa oli. Asettelu on ihan hassusti osassa teksteistä, mutta yritän tässä pikkuhiljaa korjailla tilannetta. Tähän osasin varautuakin.

Suurin murhe liittyy kuitenkin kuvien siirtoon. Tilanne on siis se, että kuukauden sisään kaikki vuoden aikana ladatut kuvat katoavat täältä Bloggerista, sillä ne latautuvat tänne Kaksplussan sivuilta ja KP taasen poistaa pikkuhiljaa mun kuvat sivuiltansa pois. Sain pakattuna versiona koko kuluneen vuoden kuvat itselleni ja nyt mun tehtäväkseni jäi ladata kuvat takaisin tänne Bloggeriin. Tämähän tietää aivan valtavasti työtä mulle ja mietinkin, että jossain vaiheessa mun on vaan pakko stopata kirjoittaminen hetkeksi sekä keskittyä vain ja ainoastaan blogin ulkoasun siistimiseen. Ajatus epämääräisestä asettelusta sekä kuvattomasta blogista ei todellakaan tunnu hyvältä.

Nyt en tuota stoppausta kuitenkaan vielä malta tehdä, sillä multa on tulossa hyvin tärkeä postaus tällä viikolla ja aionkin sen torstaina julkaista täällä vielä. Katsotaan joskos vaikka parin viikon päästä pitäisin pienen breikin sitten.. Harmillista mutta välttämätöntä jos haluan, että 47 palasta on entisensä.

Oli miten oli, mulla on nyt tosi hyvä ja helpottunut olo. Kyllä tämä ulkoasukin tästä vielä eheytyy, kunhan pääsen kunnolla vauhtiin. 

Tervetuloa takaisin vanhaan blogiin! Toivotaan, että kommentoinnin saralla ei ongelmia ilmene.

Kivaa alkanutta talvista viikkoa! <3You Might Also Like

7 kommenttia

Suosituimmat

Facebook