Joulukärpänen

21.02

Joulukärpäsen lauantai illan aktiviteetit äidin jugurttilasissa

Kaikenlaisia postauksia sitä tulee rustailtua, mutta kyllä tämä on varmaan yksi niistä omituisimmista..

Päätin nyt kuitenkin ensimmäisen adventin kunniaksi paljastaa teille meidän perheen pienenpienen salaisuuden. Meillä on elokuusta asti pörränyt kärpänen täällä sisätiloissa ja muutama päivä taaksepäin hermostuin tuohon surisijaan hetkellisesti – julistamalla tietysti isoon ääneen tuomiopäivän koittaneen. 

"Ei sitä saa tappaa, se on meidän joulukärpänen!",
huudahti keskimmäinen huolestuneena.

Nyt meillä on sitten kaiken muun joulukrääsän lisäksi myös oma joulukärpänenkin talossa. Poika tuntee äitinsä ja osasi jälleen kerran vetäistä oikeasta narusta. Ja sitäpaitsi niin hassulta kuin se tuntuukin, on tuosta kärpäsestä tullut jännä pieni piristys arjessa. Aamulla yhdessä sitä etsitään ja mikä riemu tänäänkin syttyi, kun hän etsintöjen jälkeen päätti ilmestyä piilostaan takaisin olohuoneeseen lentelemään.

 Juuri nyt hän viettää iisiä sunnuntai iltaa joulutähdellä.
Uusi viikko meille mökkihöperöille ja jänniä juttuja luvassa. Haluaisin tähän loppuun vielä huudella Lego-arvonnan voittajia ja pyytää seuraavia henkilöitä ottamaan yhteyttä mun sähköpostiini(47palasta@gmail.com). HEINI sekä KATJA KANERVA, olette vielä kadoksissa! Kaksplussalta pois muuttaminen sai aikaan sen, että en näe osallistujien sähköpostiosoitteita. Sekös taasen isosti harmitti. Toivottavasti saan kaksi palkintoa toimitettua uusille omistajilleen. Yhden voittajan olen jo tavoittanut. 

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille ja parahinta ensimmäistä adventtia. 

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook