47 palasta-blogi 5 vuotta

17.34

Tänään sen muistin.

Blogini täytti syyskuun 3. päivä 5-vuotta ja olenkin kovin iloinen että edelleen jaksan sekä ennenkaikkea, että te lukijat jaksatte! Lämmin kiitos siitä armaat!47 palasta on ollut tosi merkittävä saavutus mun elämässäni, vaikka välillä onkin pitänyt tarpoa eteenpäin kieli keskellä suuta..Hymyssä suin kuitenkin on jatkettu matkaa ja luottavaisin mielin katsottu tulevaan.Joskus on ollut vähän totisempaakin meininkiä..


Silti luovutettu ei..
Sisukkaasti vaan!
Kohti tavoitetta, vaikka vähän silmät sokkonakin! :)Mikä se tavoite sitten on ollut?

Tavoitteenani on ollut availla silmiä Downin oireyhtymän tiimoilta ja siinä hetkittäin olen ilmeisesti onnistunutkin. Tavoitteenani on ollut kirjoittamalla pysyä järjissäni hektisessä vauva-sekä lapsiperhearjessa ja siinäkin olen jotakuinkin onnistunut. Tavoitteenani on ollut kehittyä kirjoittajana ja vanhempia postauksia pläräillessäni voin vaan todeta, että jonkinsortin kehittymistä selvästi vuosien varrella on tapahtunut.

Tää blogi on mulle vaan niin rakas, että ihan vallan liikutun sen ääneen sanoessani. Toivottavasti olen onnistunut antamaan vertaistukea sekä muiden erityislasten äideille että muutenkin pienten lasten vanhemmille vauvavuosia eteenpäin tarpoessamme. Sekin kun on ollut yksi tavoitteeni.

Siispä, 5.11 onkin hyvä syy lähteä ihanaisten blogimimmien kanssa viettämään Bloggers inspiration day:tä ja illalla sitten vielä H:n kanssa Inspiration blog awardseja. Kippistelen sitten Anna-kuoharia muiden- sekä myös vähän omankin blogitaipaleeni kunniaksi iloisissa gaalatunnelmissa, mikäpä sen parempaa olisikaan?  Olen kuluneiden vuosien aikana saanut itse niiin paljon ja toivon sydämestäni, että tämä harrastus saa jatkua vielä pitkään. Tavalla tai toisella.

vihrseina

 (Leikittiin H:n kanssa vähän kontrasteilla ja tällainen punanaamainen bloggaaja saatiin aikaiseksi. Ei sillä niin väliä, kunhan hiukset sopivat kivasti seinän väriin,heh. Kehityskohteitakin bloggaamisen saralla vielä siis riittää.. )

Olisipas ihana kuulla, että kuinka kauan juuri sinä olet viihtynyt mun kirjoitusteni parissa ja mitä kautta aikanaan löysit 47 palasta-blogin? Yritän lähitulevassa keksiä jotain pientä kivaa arvontaa 5-vuotiaan kunniaksi. Siitä lisää sitten myöhemmin.You Might Also Like

22 kommenttia

 1. Aika tarkkaan 4,5 vuotta olen seuarnnut blogiasi. Onnittelut 5 v synttärien johdosta! 😊

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa kuulla! Kiitos siitä sulle <3

  VastaaPoista
 3. En kestä miten ihanasti nuo lasten kuvat oli upotettu tarinaan <3

  VastaaPoista
 4. Joo yhtäkkiä kun niitä katselin niin keksin ajatuksen moisesta :D

  VastaaPoista
 5. Onnea 5v blogin johdosta!
  Itse löysin blogin pariin aika tasan tarkkaan 2v sitten kun oma tyttö sai WS diagnoosin. Kaipasin vertaistukea. Toki sitä saan FB:n vertaistuki ryhmissäkin, mutta kiva lukea teidän arjesta. Olet ihanan positiivinen. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos palautteesta ja ihanan aktiivisesta kommentoinnista <3

  VastaaPoista
 7. Oon sun blogia alkanut ennen nuorimman lapsenne syntymää lukemaan. En kyllä yhtään muista miten löysin, varmaankin blogin nimi herätti kiinnostuksen :) aivan ihanat kuvat tässä postauksessa ja hyvin kirjotettu teksti!!

  VastaaPoista
 8. Kiitos. Kiva kuulla!:)

  VastaaPoista
 9. Onneksi olkoon ja kiitos lämminhenkisestä blogista! :)
  Olen miettinyt tapaa kiittää sinua ja nyt tarjosit siihen hyvän tilaisuuden.
  Sain linkin blogiisi serkultani, kun olin sairaalassa vajaan viikon ikäisen tyttäreni kanssa noin 5 kuukautta sitten. Esikoisellamme todettiin DS parin päivän iässä ja shokki oli aikamoinen. Positiivinen blogisi oli ensimmäinen vertaistukeni ja auttoi paljon. Ja auttaa edelleen. Suuri kiitos sinulle ja erityiskiitos suloiselle Laila-tyttärellesi, joka auttoi minua karistamaan turhia pelkoja ja näkemään sen aarteen ainutlaatuisuuden, joka elämääni oli saapunut.

  VastaaPoista
 10. Vajaa vuosi sitten, kun odottelin toista lastani, löysin blogisi. Edelleen yksi harvoista blogeista, joita seuraan säännöllisesti. Teidän erityslapsi on aivan erityisen ihanan oloinen - aika mieletön tyyppi :) Ja kuvauksesi hänestä on muuttanut myös omaa pelkoa / suhtautumista asioihin.... Ihania olette!

  VastaaPoista
 11. 4,5 vuotta sitten. Kaveri kysyi, että Ootko sitä blogia lukenu. Sinä iltana (kotibileissä) luin kaikki aiemmat postaukset läpi.
  En juurikaan kommentoi, hiljainen seuraaja. Mutta monissa some-kanavassa.
  Lueskelen aika paljon blogeja. Toisinaan tää on ollut kuitenkin ihka ainoa blogi, jota olen seurannut, kun muut ovat kyllästyttäneet.
  <3

  VastaaPoista
 12. Noniin. Tässä vaiheessa vierähtikin jo kyynel poskelle. Nämä on niitä blogiurani huippuhetkiä, jotka tulen koko loppuelämäni muistamaan. Kiitos viestistäsi ja kauniita syyspäiviä perheellesi <3 Aarteen totta vie olette saaneet :)

  VastaaPoista
 13. Kotibileissä? Ihan mahtavaa!:)

  VastaaPoista
 14. Tuntuupas niin kivalta kuulla. Kiitos <3

  VastaaPoista
 15. Olen seurannut blogiasi noin 4 vuotta! Ensimmäistä kertaa kommentoin itseasiassa nyt, vaikka usein käynkin lukemassa teidän kuulumisianne. Kiitos ihanasta blogistasi!

  VastaaPoista
 16. Kiitos kommentista :) kiva kuulla, että porukka on pysynyt matkassa mukana!

  VastaaPoista
 17. Onnea viisivuotiaalle blogillesi! Voin yhtyä täysin Jaana N:n kommenttiin. Olen seurannut blogiasi reilun vuoden verran. Kuopuksemme syntyessä saimme heti synnytyksen jälkeen kuulla epäilyn Downin oireyhtymästä. Alkushokki oli valtava ja ensimmäisen yön pimeinä tunteina sairaalassa etsin asiasta tietoa, löysin blogisi ja kahlasin sitä läpi. Olen todella onnellinen ja iloinen, että löysin positiivisen blogisi heti, sillä oli valtavan suuri merkitys minulle. Toit kaikkien netistä Downin oireyhtymästä löytyvien "vikalistojen" joukkoon myönteisen, onnellisen ja elämänmakuisen ulottuvuuden asiaan. Lämmin kiitos siis sinulle, että kirjoittelet näin ihanaa blogia! Aivan loistavaa vertaistukea ja muutenkin todella ihana, aito blogi. Mukavaa syksyä sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 18. Voihan rakkaus näitä palautteita! En voi muuta kun kiittää. Nää on ihan parhaita <3 ihanaa syksyä pienen timantin perheelle!

  VastaaPoista
 19. Onnea 5 vuotiaalle blogille ja kiitos mahtavasta vertaistuesta!
  Blogisi löysin 3,5v sitten kun esikoinen syntyi ja hänellä todettiin ds. Blogisi positiivisuus auttoi valtavasti silloin alkushokissa ja auttaa vieläkin. Ihanaa syksyä ja talven odotusta!

  VastaaPoista
 20. Kiitos ja ihanaa talvea sinne myös <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook