Lauantai Lammassaaressa

16.24Vietimme lauantaina ystäväporukalla pienen ihanan neitokaisen synttäriä Helsingin Lammassaaressa. Nyt haluankin jokaiselle PK-seudulla asuvalle/vierailevalle lukijalleni kertoa, että tuonne idylliseen maisemaan kannattaa ehdottomasti suunnata aurinkoisena syyspäivänä vaikka perheessä pieniä olisikin. Jos me selvisimme pitkospuista kertaakaan märkään "mulaamatta", selviää kuka vaan muukin niistä hienosti.


Suosittelen kuitenkin kaikista pienimmille ottamaan ainakin varmuuden vuoksi mukaan jonkinsortin kantovälineen–rattaita kun tuonne ei tietenkään mukaan voi ottaa. Meidän reissumme pelasti ystävät, joiden Manducaa saimme paluureissulla lainata. Piippis onnistui eväsretken jälkeen astumaan Lammassaaren ainoaan vesilätäkköön ja  kenkähän siinä kastui sitten. Jälleen kerran (eri) ystävämme pelasti meidät pulasta lahjoittamalla tyttärensä varahousut neitokaisellemme ja pikkusiskon kengät vaihtuivat isosiskon jalkaan. Tästä syystä PikkuH reissasi loppumatkan mun selässäni ilman kenkiä.

Note to self: Kumisaappaat/vaelluskengät kannattaa pukea päälle lenkkareiden sijaan ja varavaatteet repussa ovat myös suotavat.


Sää suosi meitä tarpojia ja mieli pysyi korkealla koko jengillä alusta loppuun asti. Seurueeseemme kuului 8 alle 6-vuotiasta vanhempineen eli pieni riski otettiin–vaan sepä tällä kertaa kannatti!  Starttasimme automme Keravalta jo ysiltä ja aamupäivän aurinko lämmitti säteillään koko parituntisen ajan. Onpahan voimaannuttavaa hommaa, sanon!Kuvia räpsin puhelimella sekä kameralla. Tässä pari LG:n galleriasta..

Menkää, menkää, MENKÄÄ jos ette vielä ole sitä tehneet!  Murukahvi sekä korvapuusti maistuu taivaalliselta merellisessä ympäristössä luonnon keskellä.

Mahtaakohan Helsingissä olla paljonkin tällaisia paikkoja, joista me maalaiset emme ole koskaan kuulleetkaan? Lammassaari nyt oli entuudestaan nimeltänsä tuttu, mutta olen ihan varma että tämä ei ole ainut tällainen upea kohde. Nyt siis saa vinkata ;)
Kiitos M ja E ylläolevasta kuvasta sekä täydellisestä päivästä! Myös muulle seurueelle iso suukko.

Ihanaa kun nää tyypperöiset on jo näin reippaita sekä innokkaita tekemään ja kulkemaan. Jokainen heistä.

Olen elossa.

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook