Lääkärin "tuomio"

18.04


Vuoden viimeiseltä Rinnekotireissulta juuri kotiutuneena voin vain kiitollisena todeta, että meillä on tyytyväinen, terve ja mukavaan tahtiin kehittyvä pikkuneito. Etukäteen vähän ehdin jänskäämään kilppariarvoja (jotka ensimmäisen kerran tytöltä tsekattiin) , mutta onneksi epäilykseni osoittautuivat vääriksi, ja lukemat olivat oikein kivasti viitearvojen sisäpuolella – näin myös keliakia-, veri- sekä sokruarvot. Masun toimintaa nyt vielä tässä vähän tarkkaillaan, ja katsotaan täytyykö tuota ummetusasiaa alkaa jossainvaiheessa tutkimaan. Tässä nyt oli kyllä jo yksi aika hyvä vaihe, joten uskomme vahvasti tilanteen normalisoituvan ajan kanssa. Tytsy ei myöskään arastellut vatsaa, mikä tietysti on aina hyvä merkki.Rinnekodissa meidät vastaanotti muuten tänään aivan uusi lääkäri, ja meille jäikin tosi kivat fiilikset tuosta uudesta tuttavuudesta! Hän oli harvinaisen hyväntuulinen, ja positiivisella asenteella työtänsä tekevä ammatti-ihminen. Piippiksen tyytyväistä ja hymyilevää luonnetta kovasti ihasteltiin, ja myös näppärä iPhonen käyttö nauratti. Nämä tällaiset kohtaamiset ovat aina tervetulleita ja tärkeitä.

Tästä onkin nyt sitten hyvä jatkaa aurinkoisin mielin kohti saapuvaa kevättä! Kieltämättä mieli alkaa jo olla ihanan valoisa, ja tällähetkellä mulla onkin ihan valtaisa työnhakudraivi päällä! Josko vaikka löytäisin tässä itselleni jotain pientä osa-aikaista hommaa, kun H:n vuoroviikotkin sen mulle sallisivat vallanmainiosti. Peukut pystyyn, että jotain löytyisi!

Aurinkoa kaikkien viikkoon!

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Ihana kuulla hyviä uutisia, mutta kyllä tyttö näyttääkin varsin tyytyväiseltä ja pirtsakalta tapaukselta!Varmaankin tosi hyvä, kun on veikka vieressä kasvamassa.
  Onnea työn hakuun!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ulla! :)

  VastaaPoista
 3. Niin ihana tuo ilme ylimmässä kuvassa!Ja onneksi hyvä mieli kaikilla nyt kun asiat ovat kunnossa!Täällä on kärsitty liiallisesta vatsan toiminnasta mutta onneksi tilannetta helpotti kaura puuron tattari puuroon vaihtaminen☺

  VastaaPoista
 4. Hyvä että olette löytäneet avun ongelmaan! Toivottavasti me myös löydetään joku balanssi tähän ummetusprobleemaan.. :/

  VastaaPoista
 5. Tykkään blogistasi! Tällaisena satunnaisena selailijana ei tosin pysy kärryillä, kenestä täällä puhutaan, kuka on H, P, C tai mitä niitä olikaan. Monesti arvaus menee toki oikein :) Ihanan Piippiksen kaikki varmasti tuntevat. Olisi myös hauska tietää, minkälaiset ikäerot esikoisen, keskimmäisen ja kuopuksenne välillä on.

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :) H on mieheni, PikkuH meidän kuopuksemme kohta 2 vee, PikkuW keskimmäinen kohta 4 vee ja Piippis esikoinen kohta 5. Yritän välttää käyttämästä oikeita nimiä täällä blogissa, mutta totta on, että voisin ehkä keksiä vähän paremmat kutsumanimet mun tyypeille :D

  VastaaPoista
 7. Oon seurannut sinun blogiasi jo pidemmän aikaa ja piti vaan sen verran kommentoida, että kuinka ihana tuo naurava tyttö tuossa "kansikuvassa" oikein on. Kerrassaan valloittava! Olen jo vähän tällanen vanhempi täti-ihminen ja sydäntä lämmittää, kirjoitat aina Piippiksestä ja tietysti muistakin lapsistasi todella kauniisti.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa kuulla! Kiitos kivasta palautteesta ja aurinkoa kevääseen! :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook