Rinnekodissa

13.32


Kuulumisia kuulumisia. Eilen ajelimme H:n ja Piippiksen kanssa mutkaisia teitä pitkin Rinnekotiin vuosittaiselle "huoltokäynnille". Ensin treffattiin jo tutuksi tullut fysioterapeutti, ja iltapäivällä sitten vuorostaan puheterapeutti. Tapaamisten välillä ajeltiin Klaukkalaan syömään, ja sillävälin Piippis sai uinahtaa pienille päiväunosille autossa. Kaikki sujui hienosti, ja totesimmekin H:n kanssa että on tärkeää viettää tällaisiakin päiviä joskus, jolloin yksi lapsista saa kummankin vanhemman täyden huomion. Seuraavaksi tämä tullaankin sitten toteuttamaan joko PikkuW:n tai PikkuH:n kanssa. Katsotaan mitä mukavaa keksitään.

Palataan nyt vielä hetkeksi sinne Rinnekotiin. Fysioterapeuttien kanssa sovimme yhteistuumin, että Piippiksen motorisen kehityksen tavoitteet ovat nyt niin hienosti saavutettu, jotta jumpat voidaankin lopetella pikkuhiljaa. Seuraavaksi luvassa olisikin sitten toimintaterapiaa, jotta eskarivalmiudet kehittyisivät mahdollisimman hyviksi. Puheterapeuttien kanssa olemme sopineet niin, että puheen kehityksen kannalta olisi nyt tärkeää jatkaa treeniä, koska tytöllä on kova spurtti menossa ja puhetta neidiltä on selvästi tulossa. Jos treeni ei olisi tuottanut tulosta tässävaiheessa, terapiat lopetettaisiin. Kohdallamme se ei ole ajankohtaista ja tämä on tietysti hyvä juttu.

Tyttö oli tapaamisissa reipas, ja hän jäi kummankin terapeutin kanssa puolituntisen ajaksi yksinään esittelemään taitojaan. Tämä ei tuottanut mitään ongelmia, ja meidän vanhempien perään ei jääty itkemään, päinvastoin. Vilkuteltiin vaan iloisesti. Me pyörähdettiin H:n kanssa Rinnepullassa kahvilla, ja saimmekin siellä hyvin erityistä seuraa, niinkun aina ;) Ihanaa!

Ensiviikolla täytyy tehdä vielä yksi reissu Rinnekotiin, sillä tuolloin tapaamme lääkärin. Jostainsyystä nuo deitit aina vähän jänskättää!

 Toisinsanoen siis erityiselon miinus numero 2 (verinäytteiden ottamisen jälkeen): Verinäytteiden tulokset. Aina, AINA pelottaa ei voi mitään..No mutta, eiliseltä reissulta kotiin saavuttaessa perheen miesväki lähti hakemaan uutta sohvaa meidän olkkariin. Perhekokomme kasvamisen myötä myös sohvatilanne piti päivittää, ja kyllä nyt kelpaa Hauskoja kotivideoita katsella.

Sellaisia kuulumisia eiliseltä. Nyt pikkuhiljaa kohti viikonlopun viettoa ja mikäpä sen parempaa! <3Aurinkoa viikonloppuun!


You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Hyvä on, että noita kontrollikäynteja on, vaikka niihin kuuluu vähän epämieluisempiakin osioita. Piippishän sai syksyllä silmälasit; taitavat harvoin olla käytössä, kun ei kuvissa ole näkynyt sitten ostohetken. Miten usein Piippiksellä on silmälääkäri?

  VastaaPoista
 2. Heippa! Lasit ovat käytössä aina kun tyttö katsoo televisiota, lukee tai puuhastelee jotain vastaavaa. Puheterapeutin kanssa pidetään myös aina laseja päässä. Kyllä ovat siis päivittäin käytössä. Silmälääkäri on nyt ollut kerran vuoteen. Seuraavan kerran tarvitsee mennä vasta kahden vuoden päästä, kun näkö on pysynyt samana.

  VastaaPoista
 3. Ja juu, Rinnekotireissulle ei muistettu ottaa laseja mukaan.. Joskus unohtuvat.

  VastaaPoista
 4. Mitä niillä verikokeilla tutkitaan? :) Mitä sieltä voisi paljastua?

  VastaaPoista
 5. Nyt otettiin kilpirauhasarvot, keliakiakokeet, leukkarit (tää on aina se jännittävin osuus, koska suuremmat riskit..) ja sokerit.

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook