All My Poems

23.38

Kirjoittelen harvoin asupostauksia, mutta tykkään silti tosi paljon vaklata muiden omia. Nyt haluan kuitenkin jakaa teille lukijoille vähän mun silmiäni hivelevää vaatekauneutta, ja olen erittäin iloinen saadessani tehdä sen. Tämä vaatekappale nimittäin edustaa vahvasti mulle tyypillistä tyyliä.
Niinkuin tuosta vanhasta instagram-kuvasta voi huomata, palaamme ajassa hetkeksi 48 viikkoa taaksepäin. Lainasin silloin ensimmäistä kertaa Järvenpään vaatepuusta Anne-Mari Pahkalan ihanaisen All My Poems-topin, ja rakastuin siihen todella lujasti. Huomasin palaavani sen luokse kerta toisensa jälkeen, ja nappasin vaatelainaamosta mukaani sen useammin kuin tuon yhden kerran. Harkitsin vakavasti jopa sen lunastamista itselleni.

Kuukaudet kuluivat, ja lopulta rohkaisin itseni. "Nyt mä todellakin tilaan sen" ..ja ehkä vähän jotain muutakin kivaa. Ja niinhän mä sitten teinkin.

Ihailen Anne-Mari Pahkalan töitä kovasti, ja olen super iloinen saadessani vihdoinkin vaatekaappiini suomalaista designia kaksinverroin.
Sen verran haluan tästä topista kertoa teille taustaa, että se kuuluu tosiaan Anne-Mari Pahkalan "All My Poems"-mallistoon, jonka nimi on sanaleikki vaatesuunnittelijan omista nimikirjaimista. Samaa nimeä kantava vaatemallisto on Anne-Marin ensimmäinen yhteistyö taiteilija-naivisti Annika Hiltusen kanssa muutaman vuoden takaa. Yhdessä he loivat runollisen ja unenomaisen maailman, jonka Annika sitten toteutti Anne-Marin mallistoon printtikuosiksi. Materiaali on aivan ihanan pehmeää ja laadukasta silkkiä, sekä alusta loppuun asti kotimaassamme valmistettu.
Tämän topin väritys sekä kuosi sopivat kivasti myös mun satumaiseen pöllö-tatuointiini. Tänään sen tajusin.


Tilasin kaiken muun kauniin ohella myös nämä upeat Höyhen-korvakorut, jotka täydentävät asustevalikoimaani oikein mukavasti. Olen pitänyt tätä paria nyt korvissani kaksi päivää putkeen, ja siitä ovatkin mielettömän kivat, että sopivat sekä arkeen kuin juhlaankin. Rakastan myös tuota kultaisen kimallusta niissä. Bling bling on bonusta aina.. jos siis minulta kysytään.


Helmikuussa juhlinkin sitten siinä kolmannessa uutukaisessani. Tulette pian näkemään.

Tätä All My Poems- toppia voi tällähetkellä lainata ainakin Järvenpään Vaatepuu-vaatelainaamosta, ja lisätiedusteluja topista voi laittaa suoraan Anne-Marille. Instagramissa Anne-Mari Pahkalaa voi seurata tunnuksella @annemaripahkala.

Tästä on jo tovi kun päätin, että panostan vaatehankinnoissani enemmän laatuun ja ajattomuuteen. Tämä toppi olikin täydellinen hankinta tuota ajatusta silmälläpitäen. Ajattomuus ei tarkoita väritöntä. Ajattomuus on mulle sitä, että voin kuvitella pukeutuvani tähän vaatteeseen vielä 30 vuoden päästäkin. Tämä vaate edustaa mulle siispä juurikin sitä.Tätä toppia voi helposti muuten käyttää vaikka raskaana ollessaan, ja se on varmasti tosi söpö myös vauvamasun kanssa! :) (Tuo viimeinen kommentti ei liittynyt minuun mitenkään, sen lupaan).

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Ihanainen Selina, voimia arkeen! Olet huikea nainen ja äiti <3

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook