Kevättä odotellessa..

23.08

Päivän paras hetki on juurikin tämä. Se hetki, kun on saanut lapset onnistuneesti nukkumaan ja saa itse kömpiä lämpöisen peiton alle kirjoittelemaan, lukemaan tai vaikkapa sitten neulomaan. Oma neulomisinnostukseni tosin hiipui viikko sitten, eikä ole palannut toistaiseksi. Tämän melkein arvasinkin etukäteen.

Kulunut viikko on ollut kovin raskas, ja näin torstai-iltana sen huomaa jo omasta fyysisestäkin voinnista.  H on ollut illat töissä, ja minä sitten lasten kanssa täällä yksikseni. Naapurissa asuva mummikaan ei ole piipahdellut, sillä hän hoivaa lasteni serkkupoikia, jotka riutuvat rankan kuumetaudin kourissa. Välttelemme tietoisesti siis tuon pöpön mahdollista rantautumista meidän sakkimme sekaan. Kaikista pienin potilas sairastaa jo viidettä päivää korkeaa kuumetta ja tauti ottaa koville. Ajatuskin siitä, että Piippis moisen saisi saa hikikarpalot allekirjoittaneen otsalle. Neitokaisella kun nuo taudit tuppaavat kestämään selkeästi pidempään, kuin vaikkapa meidän muilla lapsukaisilla. Onneksi kuitenkin ollaan menossa jo hyvää vauhtia kohti kevättä. Odotan niin sitä "henkiin heräämisen"-tunnetta, kun ensimmäiset lämpöiset sekä aurinkoiset kevätpäivät koittavat. Tällähetkellä yritän pitää itseni pirteänä lähinnä päivittäisen jumppatuokion sekä Aloe Vera-juoman avulla!


Joku ehkä onkin huomannut, että meistä oli pieni juttu uusimmassa Kaksplus-lehdessä. Itsekritiikki iski välittömästi tuon kuvan nähdessäni, mutta juttu on kyllä muuten oikein hyvä!  Pintaraapaisu tosin, vaan eipä sillä väliä koska se tärkein viesti tuli kuitenkin hyvin tästä jutusta esille. Elämä on hyvää ja suht tavallista, vaikka perheessä yksi erityislapsi onkin.

Ja siis yllättävän onnistunut tuo kuva on siihen nähden, että PikkuH rupesi huutamaan välittömästi kun salamavalot alkoivat välkkymään. Täytynee siis olla vain tyytyväinen, että edes yhdessä kuvassa hänelläkin naama oli peruslukemilla. Oli todella täysi työ saada pidettyä neiti sylissä, mutta onnistuin. Jes!

Viimeisen vuoden sisään olen saanut mahdollisuuden osallistua tällaisiin kivoihin pieniin projekteihin useammin, kuin kuluneen elämäni aikana yhteensä. Olen saanut nähdä miten tv-ohjelmaa tehdään, ja myös nämä lehtihaastattelut ovat tulleet tutuiksi. Mukavia piristyksiä arjessa kaikki tällaiset!

Mutta nyt, nyt on tullut aika vetäistä peitto korviin ja ladata akku viikon viimeistä arkipäivää varten. Hyvää yötä ihan jokaiselle!

P.s Tuollainen keskipitkä hiusmitta ei ole vaan mun juttuni ollenkaan, sen tajusin kuvan nähdessäni. Täytynee jatkossa yrittää vaan muistaa tämäkin, kun alan sellaisista seuraavankerran haaveilemaan.

;)

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Hyvä tuo kuva on! Itsekkään en tosin pitänyt aikoinaan omasta kuvasta, kun tuossa äitiyden askeleet jutussa olin :) siinä on mulla super pitkät hiukset, täytyy vaan kasvattaa!

  VastaaPoista
 2. Ai susta on kans tehty juttu tuohon samaan juttusarjaan? Kivaa! :)

  VastaaPoista
 3. Täytyykin tuo lehti hankkia käsiin, vaikka vast ikään lehden tilaamisen lopetinkin, koska aiheet luonnollisesti kiertävät ympyrää ja oma elämä on jo ns. ruuhkavuosissa, kun on jo lasten harrastuksia, päiväkoti, työt jne.

  Mietit aiemmin mihin kommentoijat ovat kadonneet. En muista vastasinko jo silloin, mutta nyt palautetta laitan viimeistään, kun oli aika työlästä saada edes juttu luettua puhelimella, kun ensin sivun kokoisena jumittuu yläosan mainos ja ennen kommentteja paukahtaa tuo mainosvideo ainakin kolmesti päälle, vaikka en ollut siihen koskenutkaan. Aika ärsyttävää siis. Vasta sivun uudelleen lataaminen ja alas nopeasti selaaminen rauhoitti tilanteen.

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva teistä! Pitääkin lukea juttu läpi :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tiedosta!Tää oli tärkeä info. Laitan sen eteenpäin :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Blogini lukijoille tuo artikkeli saattaa olla vanhan kertausta, mutta kannattaa se silti lukea :)

  VastaaPoista
 7. Jooo 12/2014 lehdessä :) on tallessa jos haluat lukaista voin lähettää kuvan

  VastaaPoista
 8. Hyvä kuvahan tuo on! Ihana juttu noin muutenkin. Ihanat te!

  VastaaPoista
 9. Kiitos armahainen! <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook