Spessua ystäville

22.55

Ai mistäkö huomaa, että olen tullut äidiksi? No vaikkapa siitä, että illalla (lapset harvinaisen onnistuneesti unosille saatuani) pengon kaapista pattereita simahtaneeseen, ärsyttävään ja räksyttävään joululahjaksi saatuun chihuahuaan, jota luonnollisesti itse inhoan, mutta jota lapset rakastavat.

10 vuotta taaksepäin joko juhlin, tai nukuin tähän aikaan illasta. Nykyään tanssin "kreisisti" lähinnä potan ympärillä silloin, kun joku lapsista työstää onnistuneesti sinne ykköset tai kakkoset. Näin se vaan menee, ja näin sen tottavie pitää mennäkin. Mulle itselleni tämä rauhoittuminen on ollut vain sekä ainoastaan positiivinen asia.

Mutta.. vaikka nautin tästä nykyisestä roolista aivan täydestä sydämestäni, on joskus ihanaa vaihtaa myös vapaalle. Unohtaa yhdeksi illaksi tämä kotiäidin homma. Viettää ilta siinä seurassa, josta äitiysvuodet ovat veroittaneet.

Siispä päätin järjestää muutaman viikon päähän naispuolisille ystävilleni pienimuotoiset pirskeet,  "Sviibit". Olen saanut paljon voimaa tästä projektista, niin hullulta kuin se kuulostaakin. Tulevaa iltaa on ollut mahtavaa suunnitella, ja olen ollut kovasti iloinen saadessani vähän apuakin tämän illan järkkäämisessä.

Ajatus lähti lentoon ennen Marja Hintikka Live-lähetykseen osallistumista, kun istuin rakkaan, juuri äidiksi tulleen ystäväni kanssa Lilla Robertsin aulabaarissa. Päätimme silloin, että jonakinpäivänä järkätään oikeasti arjen uuvuttamille naisille rentouttava hemmotteluilta jossain ihanassa Helsinkiläisessä sviitissä. Saas nähdä, mitä minä saan aikaiseksi, mutta haluankin haastaa nyt kaikki naiset mukaan johonkin vastaavaan.
Posti toi eilen mulle jotain ihan mahtavaa tähän tulevaan iltaan liittyen. Panostan kertaheitolla nyt oikein kunnolla. Sekin hyvä puoli tässä rilluttelemisessa nykyään on, että silloin harvoin kun lähtee, voi lähteä isosti. Tätä "salaperäistä" kuvaa availen teille sitten vähän myöhemmin.

Tämä on yksi mun keinoistani jaksaa paremmin tätä meidän suloista, mutta raskastakin arkea. Kun suunnittelee jotain vähän "spessua" normaalista poikkeavaa vaikkapa puolenvuodenkin päähän, on helpompi keskittyä myös tähän hetkeen. Ehkä joku siellä jossain tietää mitä tarkoitan.

Kivaa viikonloppua!

<3

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Ihan mahtavaa yllätystä olet suunnittelemassa! Tsemppiä siihen <3 Itse en tässä väsymyksen tilassa jaksa mitään ylimääräistä alkaa järkkäämään. Toivottavasti vielä joskus.

  VastaaPoista
 2. Mä olen aina ollut vähän tällainen. Järkätään joskus yhdessä vertaiskekkerit <3

  VastaaPoista
 3. Luulen, ettei kaikki hallitse urbaania kieltä, joten olisi paikallaan käyttää kaunista suomen kieltä ainakin otsikossa.

  VastaaPoista
 4. No tämä on minun tyylini. Pidän jatkossa mielessä silti tämän :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa nähdä! <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook