Fröbeleitä fanittamassa

23.06


Vitsit mikä päivä! Aamulla ihasteltiin talven ensimmäisiä lumihiutaleita, päivällä fanitettiin Järvenpäässä Fröbelin palikoita ja illalla juhlittiin vielä ihanaa pikku-ystävää!Parin vuoden odotus tosiaan palkittiin tänään, kun Piippis pääsi jo toistamiseen tanssimaan ihan livenä Fröbeleiden tahtiin. Kotona katsotaan toki päivittäin Elisa Aitiosta musavideoita, mutta eipä näitä live-vetoja vaan mikään voita. Myöhästyttiin keikan alusta 5 minuuttia, ja voi pikkutytön riemua kun hän tajusi mihin tultiin! Neiti nauttii näistä lastenkonserteista nykyään aivan silminnähden, ja viihdyttiin kaikki muutkin oikein kivasti, niinkun aina tämän kyseisen kokoonpanon keikalla! Kaikista pienin jätettiin mummin hoitoon päiväunosiaan nukkumaan, mutta enskerralla hän pääsee mukaan myös.Ja tulihan se lempparikin sieltä. "Vauvahai pam pam padampam.."


Konsertin jälkeen suunnattiin auton keula  kohti Helsinkiä. Napattiin unosiltaan herännyt kyytiin matkanvarrelta, ja mentiin PikkuH:n kummitätösten luokse juhlistamaan 1-vuotiasta pikku-ystäväämme. Arvatkaa mitä poitsu sai lahjaksi? ;) Enskerralla on pakko kyllä hommata meidän omille tosifaneille myös omansa.

On hyvin liikuttavaa, että itse pikkutyttönä fanitin FP:ta isosti,  ja nyt saan vieressä katsoa kun omat jatkavat samalla linjalla.. Piippiksen hymy lopussa kertoo kaiken tunnelmasta, joka vallitsi tuon 50 minuuttisen ajan. Tällaisten päivien jälkeen fiilis on ihan paras. Koko perheellä.


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Me oltiin Kouvolassa keikalla ja kyllä tykkäs äiti sekä poika. :D Kotona lauletaan biisejä päivittäin tai katsotaan videoita ja on tosiaan ihanaa, että kappaleet on soinu omassakin lapsuudessa.

  VastaaPoista
 2. aaw! Ihana, että nautitte kaikki :)

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä mukava keikka tuo :)

  VastaaPoista
 4. FRÖBELIN PALIKAT 2016 24,1,2016 YUO TUBE YUO TUBE
  JUHA HEIKSANEN TERVO

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook