Sikiöseulonnasta

0.37


Pakko jakaa ajatuksiani ihan pikaisesti. Tajusin nimittäin tänään, että mulla on (monen muun asian ohella) näissä joulutohinoissa unohtunut piipahtaa labrassa veriseulassa.  Se käsittääkseni pitäisi ottaa viikolla 11 ja nyt on siis jo liian myöhäistä. 

No eipä siinä, tajusin tässä samalla myös sen, että asia ei ole mulle edes oikeasti tärkeä. Eipä tuo seula kertonut meille mitään Pirpanankaan kohdalla ja niinkun oon aikaisemminkin maininnut.. oikein hyvä niin. Maanantain ultra sen sijaan on meille kummallekkin kovasti tärkeä ja kaivattu. H:kin tuossa jo äsken sanoi, että odottaa paljon tulevaa visiittiä Hyvinkäällä. Hänellä kun jäi PikkuW:n np-ultra kokonaan väliin silloin aikanaan syystä että Pirpana ei saanut tulla toimenpidehuoneeseen mukaan, ja näinollen joutuivat isin kanssa odotelemaan ulkopuolella.

Pirpanan np-ultra oli kyllä huikea kokemus. Niitä voltteja ei vaan pysty unohtamaan :) PikkuW nukkui kun häntä kävin moikkaamassa 2012 ensimmäisen kerran ja muistan, että tyyppiä jouduttiin ihan herättelemäänkin jotta tutkimus saatiin onnistumaan.

Jännä nähdä minkälainen tapaus tämä kolmonen nyt sitten näillä viikoilla on. Ai että, oikein ihanasti lentelee perhoset masussa kun ajatteleekin, että kohta se odotettu ultra taas on!

H:n joululoma alkoi ja se on mahtavaa. Nyt pystyy taas ihan eritavalla antamaan aikaa noille pikkutyypeille. Olla ihan oikeasti läsnä.

Kauniita unia!

P.S Voiko viikolla 12 tuntea kutitusta alavatsalla? Vai ilmaako siellä vaan on? :D

You Might Also Like

1 kommenttia

 1. Hei. Laittelen tässä vähän "sarjatuotantona" kommentteja muutamiin blogeihin joita luen. Sun blogi on tosiaan yksi niistä. Hävettää ihan miten harvoin tulee kommentoitua.

  Haluan toivottaa sulle, pikku W:lle ja Pirpanalle sekä sun miehelle ja toki uudelle vauvatulokkaalle oikein ihanaa joulua! <3
  Blogisi saa mut usein hymyilemään. Elämän asenteesi on aivan mahtava ja sun lapset aivan älyttömän lutusia ja uskon heidän pärjäävän elämässään hyvin juuri tuolla positiivisella asenteella. Toivottavasti ultrakuulumiset osoittautuvat hyviksi.

  Onnea myös vuoteen 2014.
  Se tulee varmasti olemaan teille jännä vuosi, kun perheeseen tulee uusi pieni perheenjäsen. :) <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook