Kipunointia

22.54

Ajattelinpa käyttää pienen hetken omien tuntemusteni jakamiseen. Viimeisen viikon sisään olen huomannut henkisen tasapainoni järkkyneen. Ja tämä oli vielä suht lievästi ilmaistu. Saan ihan järkyttäviä raivonpuuskia ja hermostun herkästi. Itsetunto on ihan pohjamudissa ja muutenkin apea fiilis liian usein. Tunne on tosi rasittava ja outo, vaikkakaan en mä koskaan mikään maailman rauhallisin hahmo ole ollut ;) Eniten tästä tietysti kärsii tuo H-parka. Lapsiin en onneksi näitä puuskia pura muutakun ehkä sillointällöin vähän tiuskimalla. Niin kai jokainen äiti joskus tekee.

H muisteli, että Pirpanaa odotellessa olin yhtä vaikea hetkenaikaa. PikkuW:n odotuksen aikana kuulemma olin ihan siedettävä. Hehheh.

Voisiko tästä vetää nyt jotain johtopäätöksiä tulevan vauvan sukupuolta arvuutellessa? ;) Toisaalta, netin mukaan odottavan äidin mielialanvaihtelut kuuluu aika yleisesti raskauteen, masutyypin sukupuolesta riippumatta. Arvuuttelu on silti kivaa. Kivaa on myös seurata tuota galluppia. Suurin osa lukijoista on vielä tällähetkellä tyttökannalla.. Jännä nähdä! Meille ei väliä, sillä omistamme jo kumpaakin sorttia. 

Ja aikamoiset omistammekin sittenniin.

<3 

Nyt saa jakaa kokemuksia vastaavanlaisista tuntemuksista. Onko mun blogini lukijoilla ollut samanlaisia fiiliksiä odotusaikana? 


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Mulla taas kävi niin, että ensimmäisessä raskaudessa olin muuten rauhallinen, mutta itkuherkkä, toista odottaessa en itkenyt varmaan kertaakaan, tosin kiukuttelin senkin edestä.. ;) Molemmat murut ovat poikia. Noita on kyllä niin jännä arvuutella! Aiotteko muuten kysyä sukupuolta ultrassa?

  VastaaPoista
 2. Niin tuttua kyllä! Täällä odotellaan kolmatta myös ja tuntemukset erityisesti muutama viikko sitten aivan vastaavat. Usein vielä tuli purettua(liian usein) näihin kahteen pieneen ja se harmittaa jälkeinpäin ihan kamalasti.. Nyt vähän helpottanut kun viikkoja alkaa olla kasassa 25, muutenkin olo nyt ihan ykskaks taas ihanan kevyt jos nyt enään voi olla kevyt olo :D

  Saana

  VastaaPoista
 3. Oivoi, täällä kohtalotoveri.. viikkoja nyt 14+2, oliskohan ehkä vähän helpompaa jo noiden hermoromahdusten kanssa mitä vielä hetki sitten. Tais pahimpien olojen aikana olla pahimmillaan. Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 4. E, aiotaan :) en pysty olla kysymättä vaikka tavallaan olis aika ihanaakin saada tietää vasta syntymän hetkellä! Kiitos kaikille tsempistä! Tästä selviämme jotenkinpäin :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook