Kuuleeko maailma?!

19.54

Maailmankaikkeuden ylpein äiti täällä taas huutelee! Meillä kävi tänään täällä kotona uusi fyssari tapaamassa Pirpanaa ja se fyssari sai meidät vanhemmat itkemään onnenkyyneleitä useaan otteeseen. Minuu itseeni rupes ihan jo vähän hävettämäänkin jatkuva pillittäminen.  Kyse on siis vuosien kokemuksen ds-asiakkaista omaava fysioterapeutti yksityiseltä puolelta ja ollaankin jo pitkään odotettu, että päästään häntä tapaamaan. 

Kaikki sujui hienosti, eikä Piippis vierastanut tätä uutta tuttavuutta lainkaan. Meidän vanhusten ensimmäinen nyyhkimisen paikka koitti siinävaiheessa, kun fyssari sanoi, ettei ole koskaan tavannut näin yhteistyökykyistä ja kilttiä ds-lasta.

Toisen nyyhkiksen aika koitti kun meille kerrottiin, että Piippis on todella taitava omaksumaan nopeasti uusia asioita ja että kuulemma hänestä tulee vielä taitava kävelijä.

Tämä nopea oppiminen huomattiin itsekkin, kun harjoiteltiin oikeaoppista jalkojen asentoa lattialla istuttaessa. Pari kertaa laitettiin jalat sivulle koukkuun ja sen jälkeen olivatkin luonnostaan tytöllä niin. Kontilleen mentiin monta kertaa ja ylöskin noustiin. 

Tapaamme samaisen terapeutin vielä torstaina ennen kun hän jää kesälomille. Kiva että saatiin vähän jatkumoa jumpalle vaikka meidän oma fyssari onkin lomalla. 

Vielä pari kuvaa.
Hammaspyykillä. Tässä tyttö hienosti näyttää mitä tänään on oppinut. Ei ookkaan enää jalat spagaatissa niin!


Ja sitten vielä hetki leikittiin mökissä. Liekö kyseessä tänään ollut jäätelökioski kun huulet on noin somasti töttöröllä?


Murehdin aamulla jo etukäteen tulevaa iltaa, kun olen kolmisin lasten kanssa kotona. Lähinnä tuota nukkumaan laittamista eniten murehdin. Turhaapa niin tein. Nukahtivat kumpikin samantien kun sänkyyn heidät pistin.

Mun omat armaat. 

Onnistunut ja onnekas olo.


You Might Also Like

5 kommenttia

 1. A-K älä murehdi liiaksi. Murehdi sopivasti, jotta tilaa jää onnistumisen ja ilon oloon sekä unelmointiin.
  Hipihassua on, mutta molemmilla nöpöilläsi on äitinsä nenä. Siistii!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kiva kuulla, että ovat edes vähän tunnistettavissa mun omiksi :D

   Poista
 2. Hei hienoa, taitava Pirpana :) Ymmärrän nuo itkuntiraukset, taisi itselläkin olla kyynel silmässä jo siitä kun meidän pikku-ukko kääntyi ekan kerran :D

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook