Kotitreeniä

21.19


Isi se asensi tänään Pirpanan oman huoneen seinään tuollaisen kahvan, jonka avulla on helppo opetella seisomaannousua ja kovasti sitä sitten tänään harjoiteltiinkin. Ilmeestä voi huomata, että se on muuten totista ja rankkaa hommaa tuo pystyssä pysyminen vielä toistaiseksi. Sinnikkäästi tyttö kyllä jaksaa harjoitella ja oon tosi ylpeä hänestä! Tänään myös konttaustreeni on ollut ihan toista luokkaa kun koskaan aikaisemmin. Uskon vahvasti, että syy löytyy pikkuveljen uudesta vauhdikkaasta etenemistyylistä. Jännä nähdä, vaihtuuko Piippiksen matkantaitto jossainvaiheessa pyllykiidon sijasta perinteiseen konttaamiseen. Aika näyttää.

Huomenna on keikkapäivä! Pikkutyypit pääsee ihan livenä kuuntelemaan suosikkipariaan eli Mimiä ja Kukua. Tänään mm. iltapuuroa syötiin "Lokkenlollin"-tahdissa ja siinä samalla sitten virittäydyttiin huomiseen tunnelmaan. Täytyy yrittää taltioida taas videomatskua keikalta tänne bloginkin puolelle.

Mummolavuorokausi sujui kivasti grillaillessa ja saunoessa. Hyvä on välillä vaihtaa vähän maisemia, ihan yön ylikin. Illalla kun mummi ja pappa tulivat kotiin, heittäydyttiin H:n kanssa hetkeksi taas lapsosiksi ja lähdettiin samoilemaan kesäyöhön. Meinattiin siinä eksyä hippibileisiinkin kun seurattiin iloisesti metsänreunalta kumahtelevien bongorumpujen pauketta. Ei me sitten kuitenkaan uskallettu paikanpäälle ja varmaan ihan hyvä niin. Upotettiin varpaat mutaiseen peltoon ja kuunneltiin turvallisen välimatkan päästä iloista menoa. Oli todella ainutlaatuinen tunnelma. Sellaista ei kovin usein saa kokea. Oltiin salaa kuokkavieraita.

Olo on hyvä ja onnellinen. Meidän kylän pihoilta kuuluu iloista puheensorinaa ja ihmiset juhlivat. Kesä on saapunut. Mun omat pienet kultaiset tuhisee vauvan unta pinnasängyissään ja huomisesta on tulossa kiva päivä. Pitkä tosin. Yöllä meinaan mennä vielä uimaankin.


You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook