Kauneinta maailmassa

19.33Se vain on <3

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Nukkuvat murut, niin se vain on <3

  VastaaPoista
 2. Niinpä, ihania on! Mä aina iltaisin tuijottelen meidän 1vee 2kk poikaa ja ihmettelen että tuo ihana lämpöinen pakkaus on meidän... Niin kovin rakas!

  VastaaPoista
 3. Heippa,
  meille syntyi 20.6. pieni poikavauva jolla lastenlääkäri totesi kotiinlähdön yhteydessä down-piirteitä ja asia varmistettiin verikokeella. Nyt oma mieli on hyvin maassa (mies on paljon reippaampi) blogisi ja ajatuksesi ovat niin positiivisia että onko vinkkejä miten pääsit pois tuosta ensi päivien surusta ja synkistä ajatuksista? Muutenkin kiinnostaisi teidän perheen arki - millaista se on - tulevaisuus kun on se mikä eniten pelottaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymi,

   Nuo synkät ajatukset on niin tuttuja! Kannattaa liittyä Facebookissa Downiaiset-ryhmään, sieltä saa vertaistukea jos jokin asia painaa mieltä :)

   Poista
  2. Heippa!

   Ihan näin alkuun mä haluan onnitella pienestä aarteesta! Vuoden päästä ymmärrät, miksi niin tein. Alkushokki kuuluu asiaan ja olisi aika omituista jos sellaista ei tulisi. Downiaiset ryhmä on tosiaan ihan mahtava vertaistukipaikka ja omalta osaltani voin suositella sitä myös lämpimästi. Jos haluat, voit kirjoittaa mulle sähköpostiin annahuurinainen@gmail.com ja mielelläni kerron sulle enemmän meistä ja arjesta. Asutteko pääkaupunkiseudulla? Voidaan myös jossainvaiheessa vaikka tavata, jos haluatte? :)

   Poista

Suosituimmat

Facebook