Kuvauksissa

21.11


Noniin, tänään allekirjoittanut on taas yllättänyt itsensä tekemästä jotain vähän uudenlaista jännää. Oltiin siis koko perheen voimin Bassotalo.fi:n mainoskuvauksissa. Käsittääkseni siis meidän kööri pääsi nyt sitten kyseisen firman, Hyvinkään asuntomessuilla jaettavaan esitteeseen. Lapset jaksoivat tosi hienosti tuon kolmetuntisen ajan käyttäytyä ja ihan viimemetreillä vasta alkoi havaittavissa olla jonkinsorttista väsynyttä kitinää. Jokatapauksessa, kuvausajankohta oli täydellisen oikea ja porukka paikanpäällä mukavaa sekä asiansa osaavaa. Peukku kaikille asianosaisille ja myös sulle herra K, joka vinkkasit tästä facebookissa (silloin kun siellä vielä olin) ;)

Olen satavarma, että ainakin 3/4 meidän perheestä suoritui tehtävästä mallikkaasti. Oma suoritus, sekä menneellä viikolla epäonnistunut hiustenvärjäys jäi harmittamaan hitusen.

Kaikesta huolimatta.. rupesin haaveilemaan.. vaihteeksi. Vaikka viihdyn tässä kylässä paremmin kun täydellisen hyvin, muutama lisäneliö(+extra komerotila) kotona ei olisi pahitteeksi. Tuo asunto, jossa kuvaukset tehtiin, oli avara ja valoisa. Tilava. Sellainen juuri meidän perheelle sopiva. No, ehkä jonainpäivänä :) Käykää ihmeessä tutustumassa tuohon kohteeseen, jos paikanpäälle eksytte. Potentiaalinen vaihtoehto perheelle, jossa 2 lasta. 

Saan ihan lähiaikoina vähän kuvia, joita on räpsitty tuolla kuvauspaikalla. Laitan tänne sitten. 

Oli tosi kiva päivä. Saatiin yhdessä touhuta jotain ihan toisenlaista kun yleensä!

Ja sitten viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä uutisena: Pirpana nousi n. tunti sitten ensimmäisen kerran seisomaan sohvalla istuessaan. Se tapahtui vaan vähän epätavalliseen tyyliin, mutta tapahtui kumminkin. Nojasi sohvan selkänojaan ja ponkaisi jaloilla itsensä pystyyn. Ja taas taputettiin kovaa!!


You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook