Puuttuva palanen?

21.54


Tänään Pirpana rakastui Robiniin. Äidin puhelimen näyttö oli ihan kuolassa kun tyttö päätti pusutella tuota söpöä poikaa ihan kunnolla sitten niin. Onhan se nyt suloinen tuo söpöstys äiskänkin mielestä!

Aamu meillä alkoi Fröbelin palikoilla, sillä sain vinkin että musiikki voisi toimia apuna tuohon huomionhakuiseen huuteluun jota tyttö on harrastanut aika paljon viimeaikoina. Ja kyllähän se auttoi. Pikkuiset kädet vaan viuhtoi yläilmoissa ja silmissä oli tuo tuttu, maaginen palo. On se vaan niin että musiikilla on ihan uskomaton voima. Joulukuussa meillä onkin Piippiksen kanssa edessä taas yhteinen keikkakokemus kun mennään katsomaan FP:tä ihan livenä. Olen satavarma että tyttö viihtyy.

Ensimmäinen viikko kahden lapsen kanssa on hurahtanut ihan mukavasti. Paljon ovat isovanhemmat auttaneet ja siitä olen kiitollinen. Oma olo kuitenkin on tosi helpottunut kun olen huomannut että kyllä tässä jotenkin päin selviää sen aikaa kun H on töissä. Ja ei tämä ikuisuuksia kestä. Toki tartun tilaisuuteen sellaisen eteen sattuessa ja eilen tein niin kun siskontyttö mietiskeli että mihinköhän menisi taksvärkkipäivänä töihin. Bingo! Meille tietenkin! Huomenna hän nyt sitten tulee tänne mun avukseni ja se on tosi kivaa. Saa kaikenlisäksi viettää aikaa rakkaan tyypin kanssa ja etenkin Pirpanalle tuo on ihan huippukiva juttu. Niinkun jo aikaisemmin mainittu, hän tykkää noista serkkutytöistä paljon.

Mulla on aika kiva fiilis. Just nyt ei väsytäkkään. Viikon päästä me juhlitaan tupareita ja ensviikolla on hulinaa tiedossa kun viimeiset silaukset kotomiljöössä tulee suorittaa. Ihana saada kaikki kaverit kasaan!
Nyt tulevana lauantaina päästän H:n vapaalle kaverin synttäreitä juhlimaan, lastaan lapset mersuun ja kurvaan siskon luokse saunomaan. 

Ja hei nyt tarvitsen vähän vinkkivinkkejä lukijoiltani! Ostin hienon kankaan ja haluan siitä taulun. Helpoin tapa saada se tauluksi on mikä? Styrox?

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Puukehyksillä tulee hyvä kun pingottaa kankaan siihen ja nitojalla takaa kiinni :-) seinällä sellainen versio :-)

  VastaaPoista
 2. Itse tein aikoinaan opiskelijaboxissani styroksista taulut. Ilmaiseksi sain styroksit k-raudasta ja niittasin kankaan siihen kiinni. Älyttömän helppoa,vaivatonta ja hienoa. Kankaan voi sitten helposti vaihtaa vaikka vuodenajan mukaan :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Järvenpään Tarjoustalosta saa valmiita pohjia, mihin voi kankaan kiinnittää!

   Poista

Suosituimmat

Facebook