Korkeasaari-päivä

21.03


Kaikki sujui hienosti lasten kanssa. Pienin nukkui ja heräsi kerran vain syömään. Pirpana oli onnellisen oloinen koko reissun ajan ja paviaanit osoittautuivat kaikista mielenkiintoisimmiksi :) Äiti ja isi pettyivät ehkä hieman kun saukko ei näyttäytynyt tällä reissulla meille mutta toivottavasti ensikerralla sitten taas. Koko saaren viihdyttävin kaveri on hän, ehdottomasti. Kissaeläimet olivat yllättävän liikkeellä ja taidettiinpa muuten nähdä ihan jokaikinen iso miuku tälläkertaa. Aurinko paistoi ja melkoisen lämminkin oli. Kannatti lähteä. 

Antaa kuvien puhua taas puolestaan.


Rakkautta kissalaaksossa.


Termiittejä Korkeasaaressa?


Puhkeavat hampaat kutisee ihan jatkuvasti! Tänään bongasin taas alhaalta yhden uuden alun. Ihanaa että suvaitsevat nyt ilmestyä rytinällä, onhan niitä tehtykin jo aika kauan. Tää kuva on karhulinnasta. Paikalla oli kaksi nallea ja sitten tietysti tämä meidän söötti jääkarhunpoikanen.

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. hah, me oltiin jokinaika sitten korkeasaaressa ja pojalla oli kamala kiire päästä paviaanien luokse, sielä se sitten onnessaan raapi päätään ja huuteli hu hu hu hu! Ja me vanhemmat oltiin niin pettyneitä kun Saukkoa ei nähty! Kais se on elossa edelleen?

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, Korkeasaari! En ole käynyt kuin pikkutyttönä viimeksi. Pitänee ottaa vaikka ensivuoden kesälomasuunnitelmaksi ja lähteä Turusta ajelemaan!

    VastaaPoista
  3. näittekö niitä pesukarhuja? kyllä se saukko oli ainaki heinäkuun alus elos..

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook