Hyvät hetket

19.10

img_58782_resized

Kuuntelin tänä aamuna puhelimen kautta musiikkia olohuoneen sohvalla – Piippis istui sohvan toisessa päässä Kaapoa katsellen. Yksi biisi kuitenkin sai esikoisen huomion hetkessä herpaantumaan ja televisio jäi toissijaiseksi tekijäksi. Tyttö alkoi pikkuhiljaa hivuttautumaan mun luokseni ja lopulta fiilistelimme biisin loppuun vieretysten. Pari muutakin laulua kyseiseltä artistilta yhdessä hyräiltiin ja yllätyin siitä, miten hienosti neitokaisella oli sanatkin jo osittain hallussa. Puhuuhan tuo jo aika kivasti, mutta että nyt on kuvioihin astunut tämä laulaminenkin. Kiitollinen olo.


"jaa jaa ja-a-a-a


jaa jaa jakkauden ketä!"


img_58752_resized

Syksyisen synkähkö päivä muuttui hetkessä kauniiksi sekä herkäksi.  Joskus tällaiset hetket on kiva jakaa myös muillekin kaikessa yksinkertaisuudessaan. Parhaimmat jutut elämässä kun yleensä ovat tosi simppeleitä.


Viikonloppu häämöttää jo nurkan takana! Sytytetään kynttilät palamaan ja antaudutaan syksylle. Ihanaa loppuviikkoa! Nähdään September festeillä.


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Moi! Löysin blogisi äskettäin joten en ole varma, löytäisinkö vastauksen vanhemmista postauksista: Liittyykö nimi Agu-47 palasta jotenkin AGU-kehitysvammaan, vaiko se vaan nimi tai lempinimi? Kysyn sillä kun perheenjäsenelläni on tämä suomalaisille tyypillinen, mutta harvinainen kehitysvamma ja en ole koskaan vielä nähnyt blogia jonka aiheena se olisi. Ehdin jo vähän innostua mutta se on kai kuitenkin vain nimi?

    VastaaPoista
  2. Vastasin sulle sähköpostiin :) Mutta siis ei liity Piippiksen vammaan. Meillä diagnoosina downin syndrooma.

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook