BIC-Bikini Hiit Challenge

21.36

Jes! Vähän päälle 3 viikkoa Uuden elämän alku-sivuston Bikini Hiit-haastetta takana ja olen suoraan sanottuna jopa vähän mykistynytkin tästä reissusta. Ihan rehellisesti, en olisi ikuna uskonut miten merkittäviä tuloksia näin lyhyessä ajassa voikaan saada aikaiseksi, kun vaan sinnikkäästi jaksaa ryhtyä hommiin–jokapäivä!


Hommahan menee jotakuinkin näin: Viitenä päivänä viikossa teen sähköpostiini tupsahtaneen uuden treenin ja kahtena päivänä lepäilen (tosin olen huomannut että ainakin kävelylenkki on pakko näinä lepopäivinäkin tehdä). Aikaa päivittäiseen treeniin menee 20-30 minuuttia, eli tämä on sopinut jopa mulle, mitä aikatauluihin tulee. Kolme kertaa viikossa tehdään sykettä mukavasti nostattava treeni ja kaksi kertaa viikossa keskitytään Coren muodossa keskivartalon lihaksiin. Ja homma toimii! 30 sekuntia yhtä liikettä, 10 sekunnin tauko ja taas 30 sekuntia seuraavaa liikettä. Sarjojen välissä levähdetään minuutin ajan.


LiikunnIMG_5743an jälkeisestä fiiliksestä on tullut mulle pakkomielle. Muutama treeni on saanut voimaan fyysisesti ihan pahoinkin, mutta puoli tuntia jumpan jälkeen olotila on muuttunut sangen euforiseksi. Moni varmasti tietääkin mitä tarkoitan. Kokonaisvaltaisesta hyvänolontunteesta on tullut mulle tavoite, jonka olen saavuttanut ja jossa pyrin pitäytymään jatkossakin. Jumppaliikkeet on mahdollista ladata koneelle ja videot ovat käytössä nettisivulla muutaman kuukauden. Mulla treenaaminen jatkui siis automaattisesti ja samalla sykkeellä mennään tästä eteenpäinkin.. Viereinen kuva tältä päivältä. Vaa'an päällä en ole turhia käynyt seisoskelemassa ja peilikuva on ainoa, josta olen tuloksia ahkerasti tiiraillut.


Ja koska usein ihmiset haluavat itse tehdä omat johtopäätöksensä, niin laitetaan nyt minustakin before and after- kuva. Kuvissa mulla on hiuspantaa lukuunottamatta päällä täysin samat vaatteet ja pyrin välttämään pullistelua sekä vatsan sisään vetämistä.


Kokeilin vielä jälkimmäisen kuvan ottamisen jälkeen seistä peilin edessä uudestaan ja  ilman"hoikistelua". Ja kyllä vain, tuo ylävatsa on ihan oikeasti kaventunut! Ennen-kuvassa lienee kesän jälkeistä turvotusta vielä, en tiedä? Meikäläisen vatsanahka on kolmen melkein peräkkäisen raskausajan jälkeen venynyt sen verran, että ihan hetkessä sitä ei tiukaksi saada – tuskin enää koskaan (varsinkaan tuota alavatsan löllömöllöä). Silti paljon on tapahtunut ja kyljistä se on helpointa huomata. Eniten hämmentynyt olen kuitenkin tuosta pepusta?!


IMG_20160906_172534


Kolmen viikon jälkeen olen huomattavasti tietoisempi lihaksistani ja kannan ruhoni ryhdikkäämmin. Ruokavaliossa olen lipsunut ja tulen lipsumaan jatkossakin. Totesin, että silloin tällöin herkutellen nautin tästä elämäntapamuutoksesta eniten ja saan pysyviä tuloksia aikaiseksi. Liikaa ei itseään kannata piiskata, sillä tää jumppa saa jo itsessään ihmeitä aikaiseksi! Ensimmäisen kerran koen ihan oikeasti tehneeni näkyviä tuloksia. Ja se on totta vie on jo itsessään taikaa.


Me jatkamme täällä koko perheen kesken jumppailua ja palailen taas kolmen viikon päästä näihin tunnelmiin. Ehkä jopa edestäpäin otetun kuvaparin kanssa.


Onko lukijoiden joukossa muita, jotka ovat ryhtyneet kanssani samaan projektiin? Miten on mennyt?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mites tämä projekti päättyi? Lupailit kovasti kuvia ja kommentteja lopputuloksesta. Onko treenausinto jatkunut? :)

    VastaaPoista
  2. Palailen tähän :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook