Reissailua sekä toteutuneita unelmia

18.02

IMG_5327

Alkuviikon harjoitusreissu loppuviikon pidempää varten onnistui yli odotusten! Ajeltiin ihan ensimmäisenä Pukarolle, josta matka jatkui lounaan jälkeen kohti Kotkaa. Käytiin tsekkaamassa Maretarium, joka edellisellä kerralla oli harmiksemme kiinni. Maretarium on suht pieni paikka, jossa aikaa saatiin siitäkin huolimatta kulumaan oikein mukavasti. Sangen hypnoottisia otuksia nuo merenelävät kyllä ovat!  Suurin osa ajasta vietettiin merikatsomossa vilkuttelemassa laseja putsaaville sekä kaloja ruokkiville sukeltajille. Sukeltajat vilkuttivat takaisin. Jäi oikein lämmin sekä kiva fiilis tästä paikasta. Kannattaa käydä tsekkaamassa jos Kotkassa päin ajelee. Tämä ei ole yhteistyöpostaus.

IMG_5346

IMG_5365 1

IMG_5369

IMG_5371 1

IMG_5373 1

IMG_5312 1

IMG_5285

IMG_5277 1
Tämä allaoleva kala oli muuten Itämeri-altaan rumilus numero yksi. Lohi?

IMG_5243 1IMG_5398

Mutkaisia teitä pitkin ajelimme Loviisan kautta takaisin Pukarolle. Ei oksuja, pelkkää naurua ja iloista kihertelyä takapenkillä. Oli niin kiva reissu!

Tässäpä mamman lande-outfit. Rentoa ja mukavaa, heh.


IMG_5432

IMG_5148 1

Ensimmäistä kertaa saimme koko perhe nukkua perhepedissä, ja näin toteutimme äidin pitkäaikaisen unelman samalla! Oli vaan niin hyvä illalla nukahtaa ihanasti tuhisevien pikkuisten viereen ja kokoyön meitä kaikkia nukutti oikein makoisasti. Perhepeti on ihan super juttu. Voisinpa toteuttaa kotonakin, mutta valitettavasti meidän huoneet ovat moiseen vähän turhan ahtaita.

Aamulla PikkuW totesi:

"Olipa kiva herätä  tänä-aamuna tästä!"

IMG_5425

IMG_5429

Näillä fiiliksillä on hyvä lähteä vähän kauemmaksi, kunhan isi kotiutuu miesten mökkireissulta. Vaikka mulla vähän meinaakin välillä pukata pientä festarikateutta, niin kyllä nää perheen kanssa vietetyt road tripit on ihan täyttä kultaa, varsinkin kun lapsetkin tuntuvat niistä nauttivan suuresti.

Näin kesälomalla julkaisen näköjään pääsääntöisesti näitä kuulumispostauksia, mutta toivottavasti jaksatte niitä lukea. Arki tuo sitten mukanansa taas vähän syvällisempää pohdintaa ;)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ihanat nuo kiharat teiän lapsilla :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat pikkuisista hyppelijöistä <3

  VastaaPoista
 3. Aika vauhdikkaat :D

  VastaaPoista
 4. Kuvan sukeltaja toivottaa koko perheelle ja erityisesti lapsille ihanaa loppukesää! ^^

  VastaaPoista
 5. Eikä?! Mahtavaa! Ihanaa loppukesää sinulle myös <3 Olen häkeltynyt.

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook