No miltä se kesäloma oikeasti nyt tuntuu?

19.08

Instasize_0708163858


Hyvältä. Joskus pahaltakin. Iloiselta. Ahdistavalta. Rentouttavalta. Helpolta. Onnelliselta. Hitaalta. Nuhaiselta. Liian nopealta. Naurettavaltakin.


Parasta meidän perheen kesälomassa ovat tähän mennessä olleet pitkät aamu-unet (siis jokatoinen aamu). Rauhalliset aamusuihkut (parhaimmassa tapauksessa jopa -saunat). Koko perheen yhteiset aamiaiset. Kiireettömyys. Suunnittelemattomuus. Hyväntuuliset lapset, jotka nauttivat täysillä kummankin vanhemman läsnäolosta. Grillailut. Kivat kesäreissut sekä niistä aiheutunut lasten (myös aikuisten) vilpitön ilo.


20160708_153021


Pieni sadekaan ei just nyt haittaa, koska mun ylläni on täydellinen tunika, joka nappaa kesätuulen kauniisti matkaansa mukaan. #ivanahelsinki #järvenpäänvaatepuu. 


Olen tässä yrittänyt pitää kirjoittelunkin kanssa pikkuisen "kesälomaa" eli toisinsanoen postausväli on nyt ollut hieman normaalia pidempi. Nää ipanat ansaitsevatkin nyt kaiken meidän aikamme ja iltaisin olemmekin sitten yrittäneet antaa parisuhteelle myös sitä omaa aikaa. Huomenna lähdemme kaupunkiin moikkaamaan ystäväpariskuntaa ja jätämme lapset tätösen hellään huomaan. Yksi sellainenkin ilta täytyy kesälomaan kuulua.


Kaikenkaikkiaan tää kesäloma on aika nastaa aikaa. Sen todella soisi kestävän vähän pidempäänkin, mutta ei nyt vielä surra kun homma on vasta puolessavälissä.


Instagram elää jokapäivä, joten jos meidän perheen touhut kiinnostaa kuvien muodossa, niin seurailkaahan tunnusta: agu47palasta .


You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Toi tunika on vaan ihana! Teidän loma kuulostaa just täydelliselle! Ihanaa lomaa <3

    VastaaPoista
  2. Oikein jeppiksiä kumpikin, sekä loma että mekko :) Kivaa kesää sinne myös! <3

    VastaaPoista
  3. Näytät Agu tosi ihanalle tuolla tummalla tukalla ja toi tunika tosiaan on ihana <3

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook