Piippis laulaa

14.01


Kuluneen viikonlopun sunnuntai-aamua vieteltiin tapamme mukaan rennosti ja kiireettömästi, toistemme seurasta täysillä nauttien sekä ikkunasta talvista maisemaa ihastellen. Näistä hetkistä onkin tullut kovin tärkeitä ja näistä hetkistä todella yritetään pitää kiinni. Lepäillään nyt, ja mennä viipotetaan sitten taas kesällä ahkerammin.

Vaikka joulu meni jo, raikaavat joululaulut meidän kotoseinien sisäpuolella vielä aktiivisesti. Sain pienet ääninäytteetkin tallennettua kameraan tuossa sunnuntaisessa loikoiluhetkessä.

Olkaapa hyvät!


Piippis onkin nykyään siis kova tyttö laulelemaan . Laulaminen on toki neitokaiselle vähän hankalampaa kuin normi nelivuotiaalle, mutta mielettömästi hän on edistynyt tässäkin hommassa! Joukossa on jo monta tunnistettavaa sanaa.

Bonusraidaksi laitan tähän loppuun vielä Antti Tuisku Coverin ;)


Hiukset pörrössä ja niiiin tunteella. Tätä keikkaa äiti jaksaisi kuunnella tuntitolkulla! Suloista viikon alkua!

<3

You Might Also Like

13 kommenttia

 1. Aivan ihana! Piippis on kyllä aivan uskomattoman suloinen tapaus :)

  Meidän 3v3kk willi tyttö alkoi puhumaan pari kuukautta sitten ja puhetta tulee jo englanniksikin! Tyttö katselee nimittäin mielellään YouTubesta Mother Goose Clubia sekä Super Simple Learning lauluja ja loruja :) Laulua ei vielä tule...

  (Siihen erityisherkkyyteen piti aiemmin kommentoida, mutta ajanpuute...Tämäkin äiti tunnistaa itsensä erityisherkäksi. Käytiin miehen kanssa Norio-keskuksessa juttelemassa perheterapeutille ja siellä sain ekaa kertaa kuulla olevani erityisherkkä ja lapsuuteni selviytymiskeino on ollut se, että olen mukava ja miellyttäjä. Lapsuudessa on suuri trauma joka on jäänyt käsittelemättä...Aion jatkaa tästä kirkon puheapuun joka on maksutonta. Aika rankkoja juttuja nämä.)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Meillä myös Mother goose clubia katsellaan aina sillointällöin. Hienoa, että olet osannut hakea apua tilanteeseen ja että saat sitä apua myös! Tsemppiä arkeen ja ihanaa kevään odotusta teidän perheelle! :)

  VastaaPoista
 3. Iha liian sulonen toi Piippis ja Tonttujen jouluyö, melodia ainakin hallussa ihan valtavan hienosti! :D

  VastaaPoista
 4. Hih, kiitos! Kyllä se kokoajan paremmin sujuu ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanat pätkät oot saanu taltioitua, niin herttanen piippis! ❤ ja tänään saapui postista arvonnan kirja, kiitos vielä siitä!:) Illalla alkaa lukumaratoni, jonka jälkeen pistän kirjan eteenpäin, kun lukijahalukkaita onkin jo liuta kertynyt! 😊

  VastaaPoista
 6. Kiva, että kirja on kotiutunut! Mukavia lukuhetkiä sinne! <3

  VastaaPoista
 7. Aivan uskomattoman suloinen neiti! Laulaa ihanasti:)

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon! On se kyllä.. vaikka ite sanonkin! ;)

  VastaaPoista
 9. Aloitan aamuni aina musiikin kuuntelulla, siitä saa ihanasta tsemppiä päivään ja jotenkin herää paremmin. Tänään nyt sit ilmeisesti lopetinkin päiväni musiikin kuunteluun tän blogin kautta - enpä olis paljon parempaa lauluesitystä voinutkaan saada tähän hetkeen just ennen nukahtamista! Ihana Piippis - vedät hienosti!! Ihana tukka muuten, meillä vuotta vanhempi tyttö ja tukkamitta kaukana noista pitkistä hiuksista!

  VastaaPoista
 10. Ihan parasta palautetta taasen. Kiitos <3 Mitä musiikkia tykkäät kuunnella? :)

  VastaaPoista
 11. Aaw, sulla tosi kiva tapa vastata meille lukijoille - tulee hyvä mieli :) Olis kiva sanoo olevansa jonkun bändin kunnon diehard fani mutta mä kuuntelen ihan laidasta laitaan, nyt just menee maj karma, pariisin kevät, sir elwoodin hiljaiset värit, korn jne. Ja just tällä viikolla oon jotenkin päässy fiiliksiin Jonas Bluen Fast car -biisistä :D

  VastaaPoista
 12. Piippis on tosi ihana ja laulaa hienosti:)

  VastaaPoista
 13. Piippis ja äiti kiittää :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook