Puhelinterkut pukilta - kutkuttavan jännittävä yllätys aattoillassa

17.31

Näin joulun alla mm. facebook tuppaa täyttymään mattimyöhäisten (itse kuulun joka vuosi tähän porukkaan) epätoivoisista tieduisteluista, joissa kysellään perheelle pukkikandidaattia aatoksi edes jokseenkin siedettävään hintaan. Valitettavasti totuus on yleensä kuitenkin se, että mitä lähemmäksi joulua tullaan, nousee vapaiden (kunnollisten) joulupukkien hinta pilviä hipovalle tasolle. Meidän lompakonnyörit eivät sellaisiin sfääreihin valitettavasti veny, ja onneksi sukulaismiehet ovat toistaiseksi onnistuneet pelastamaan nämä itseaiheutetut pattitilanteemme. 

Mutta! Niille joilla pukkikuviot tuottavat tänä vuonna ylimääräistä päänvaivaa, on onneksi olemassa myös toisenlaisiakin vaihtoehtoja. Nyt silmä tarkkana!

Parin viime vuoden aikana meidän kolmikko on saanut jännityksellä odottaa joulupukin videotervehdystä, joka yleensä saapuu isin puhelimeen jo aattoaamun hulinoissa. Perhosparvet masunpohjissa triplaantuvat entisestään tuon videon ansiosta, ja pienet silmät säihkyvät onnesta - joulufiilis on taattu!  Videoklippiä toistellaan lukuisia kertoja ja sille kikatellaan sekä vilkutellaan.

Meinasin tänään ratketa riemusta kun kuulin, että nyt tämä meidän perheen joulubonus on tarjolla myös ihan kaikille muillekin jotka omistavat älypuhelimen tai internetin. Piippiksen kummisetä on (joulupukki) näyttelijä, ja meidän kaikkien iloksi hän päätti kokeilla tätä videopukkihommaa nyt ensimmäistä kertaa vähän laajemminkin. Kahdenkymmenen euron hintaan pukki lähettää ipanoille räätälöidyn whatsapp - tai messenger viestin, jonka sisältöön me vanhemmat voimme antaa omat vinkkimme (nimet, harrastukset, joululahjatoiveet ym.). 

Aivan loistava idea, sanoisin! Siksipä oli pakko vielä kysyä videopukilta itseltään, että saanko vinkata tästä hänen hyvän-mielen-ideasta myös teille lukijoilleni.  Lupa ilokseni myönnettiin, ja nyt haluankin lämpimästi suositella tätä kutkuttavan jännittävää pikku bonusta myös teidän jouluaatonne hulinaan.

Videopukin mainosvideon voi kurkata TÄÄLTÄ.

Eli sikälimikäli jos joulupukin videotervehdys vähääkään kiinnostaa, kannustan ehdottomasti ottamaan yhteyttä osoitteeseen: videopukki@gmail.com tai puhelinnumeroon: 041-538 3066. Ja niin, videopukin tuoreet facebook-sivut löydät osoitteessa https://www.facebook.com/videopukki/ . Käykäähän ainakin kurkkaamassa ja tykkäämässä. 


Meillä kotonakin joulufiilis alkaa pikkuhiljaa hiipimään täysivaltaisesti taloon - vaikkakin vielä tänään olimme pienimmän kanssa hammaslääkärissä, jossa häneltä paikattiin yksi reikä hampaasta. Valitettavasti toimenpide ei onnistunut ilman pientä rauhoittavaa hörppyä, mutta sen hörpyn ansiosta hammas saatiin hienosti paikattua ja parin tunnin päästä tyttö pysyi taas mallikkaasti itse tolpillaan. Oli kyllä vähän hurjaa katsoa omaansa sellaisessa tilassa, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Vaikka tytön hampaat ovat muuten puhtaat, liiallisten happohyökkäysten ansiosta tuo yksi reikä oli päässyt hampaaseen puhkeamaan. Opimme jälleen kantapään kautta - myönnän sen rehellisesti.

Kävimme myös Piippiksen arviointikeskustelussa kuulemassa, että kaikki rullaa koulussa kivasti omalla painollaan eteen päin. Perjantaina päästään iloksemme kuuntelemaan joulujuhlaesitystä, jota neiti on kovasti kotona harjoitellut ja sisaruksillensakin päivittäin opettanut..

"Laulakaa kovempaa! Paukuttaa paukuttaa pakkanen paukuttaa!".

Huomiseksi lupauduin töihin pitkästä-aikaa muutamaksi tunniksi, ja on tosi ihanaa päästä moikkaamaan aivan parhaita tyyppejä päivätoimintakeskukseen. Pienen pakollisen breikin jälkeen sitä jaksaa sitten taas täysillä touhuta ihanaa joulua lähimmäisille rakkaille.

Lauantaina reissaamme H:n enolaan perinteiselle kuusenhakureissulle, jee! Anoimme myös Rytille ylimääräistä aikaa kanssamme parin päivän ajaksi, jotta pääsee vapaana juoksemaan maaseudulle. Sen jälkeen jätkä lähtee Vuosaareen mamman luokse joulua viettämään <3

Rakas läheinen pääsi tänään sairaalasta kotiin ja joulurauha palasi pienen jännityksen jälkeen sydämeen. Kaikki on hyvin nyt.

Ihanaa joulun odotusta kaikille! Suunnitelin tämän postauksen inspiroimana, että meidänkin kööri voisi tänä jouluna lähettää blogissa videoterkut. Katsotaan mitä keksitään :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook