Meidän joulu

19.32


Blogi hiljentyi automaattisesti joulun viettoon, sillä kulunut joulunalusaika oli (ylläri ylläri) kovasti kiireistä. Onneksi kuitenkin ehdittiin piipahtamaan lasten kanssa vähän joulumarkkinoilla ja tonttukin vilkutteli ikkunan takana torstai-iltana. Tonttu oli jättänyt omenapuun oksiin roikkumaan 3 isoa pääsiäismunaa ja pienet suklaiset joulupukitkin. Vaikka aluksi tuo punanuttuinen kaveri vähän jännitti ipanoita, jätti tämä vierailu hyvän mielen pitkäksi aikaa ja hetkeä on muisteltu kovasti. Tontulle tehtiin nämä alla näkyvät kortitkin ja piparinkin sai yöpalaksi terassille.

 Huomatkaapas kuinka hienosti W on oppinut kirjoittamaan oman nimensä! Iso jätkä jo!


Maitokahvimedian joululahjakeräyksen paketteja ajelin hakemassa kuluneella viikolla ja pyörähdettiin me asian tiimoilta ihan Helsingissäkin asti. Torstaina toimitin viimeiset paketit lastenkotiin ja haluankin nyt sydämeni pohjasta kiittää kaikkia tähän meidän tempaukseen osallistuneita! Myös lastenkodin henkilökunta sekä muu Maitokahvimedian tiimi haluaa kiittää jokaista lahjoittajaa. Kiitos! Olette kultaa.

 Lauantaina vein kassillisen joululahjoja Vantaalla asuvalle yh-äidille kera kolmen pojan. Nämä paketit olimme työkavereiden kanssa hommanneet ja tästä kyllä tuli myös niin hyvä mieli sekä meille lahjoittajille että myös lahjan saajillekin. Kiitos Konstilaiset suuresti osallistumisesta tähän hyvänmielen tempaukseen!


Lauantai-ilta rauhoitettiinkin sitten jo omalle perheelle ja aatto hurahti todella leppoisasti omien rakkaiden läsnäollessa sekä lasten iloa ihastellessa. Joulupukkikin piipahti ensimmäistä kertaa meidän kotona ja ipanat olivat niin tuhannen reippaita. Karvainen jouluystävämme tosin vähän joutui jännittämään - vauva kun vielä on. 

Hitsi vie kun piti ihan yölläkin painajaisia nähdä mokomasta partajätkästä! 

Onneksi Rytillä on rapsuttelijoita ja suukottelijoita riittävästi lohduttamaan jouluaaton epämääräisen vierailijan muistelemisen hetkissä. Tämän allaolevan kuvan räpsäisin, kun isi kasasi lapsille joulutelttaa lastenhuoneeseen. Siellä nukkua tuhersivat joulunpyhien ajan sulassa sovussa keskenään - hopeanauhoin koristellussa joulumajassa.


Isovanhempien luona olemme aikaa viettäneet kuluneiden päivien aikana ja tänään olemme taasen rauhoittuneet kotiin pienten murusten kanssa. 

Tänään oli myös sushi-päivä! Ja ai että kun muuten maistui hyvältä juhlapyhien jälkeen.


Äidin kainalopaikka on ollut varattuna joka kerta, kun sohvalle olen ennättänyt istahtamaan. Tänään ruokalevolla käpertyivät kaksinverroin mun viereeni viltin alle. Piippiksen ilmeestä voi päätellä, että nukkuivatko sitten ihan oikeasti tai että saiko äiti nukkua?

;)
 

Seuraavaksi luvassa vähän syvällisempää pohdintaa menneestä ja tulevasta. Palailen pian. Mukavia välipäiviä kaikille!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Ihana tuo kuva, jossa tytöt on karusellissa ja yläpuolella on teksti "timanttiset". Timanttiset tytöt yhdessä ❤

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook