Piippiksen lahjavinkki opelle ja avustajille

17.26

Viime viikkojen aikana blogeista on saanut paljon lukea, mitä kukakin omien lastensa hoitajille on vienyt (tai tulee viemään) joulumuistiaiseksi. Meidän ei kauaa tarvinut asiaa pohdiskella, sillä ollaan jo ajat sitten päätös tämän asian suhteen tehty - kotimaista , laadukasta, monikäyttöistä ja kaunista eskarin naisille tietysti!


Meidän jengille oli tosi tärkeää muistaa opea ja avustajia, sillä tekevät silmissämme maailman tärkeintä työtä kun huolehtivat omastamme - tyytyväisempiä sen suhteen emme voisi ollakaan!


Tilasin siis By Pinjalta neljä Maitokahvimedia-malliston silikonikorua ja yhdessä Piippiksen kanssa sitten vielä askartelimme söpöt pienet paketit, jotka neiti olisi jo viime perjantaina halunnut viedä mukanansa hoitotädeille! Valkkasin tällä kertaa koruista neutraaleimmat, koska olen itse huomannut käyttäväni sellaisia eniten.


Vaikka nämä Pinja korut usein mielletäänkin imetyskoruiksi, voin omasta kokemuksesta kertoa että myös isommat lapset tykkäävät niitä näperrellä rauhoittuakseen - kotona mulla on kolme sellaista lasta ja viimeisimmässä työharjoittelussakin nämä korut olivat aivan hitti. Kokemuksistani inspiroituneena sain ajatuksen, että erityislasten kanssa työskenteleville tämä koruhan saattaa parhaimmassa tapauksessa olla loistava apuväline työpaikalla? Toivottavasti olen oikeassa!

Itse käytän omia korujani (joita on kertynyt jo 3 kappaletta) niin arjessa kuin juhlassakin. Sugar anyone? on esimerkiksi ihan täydellinen asuste vaikkapa mustan tunikan kaverina! Monikäyttöinen  ja tyylikäs koru siis, jota saa muuten lainata hehkuttamastani Järvenpään Vaatepuustakin.


Tässäpä nyt siis yksi vinkki meidän jengiltä blogini lukijoille, jos ajatusta lastenhoitajien (tai jonkun muun tärkeän ihmisen) joululahjoista ei vielä ole tullut. Koodilla MKM saa -20% alen By Pinjan nettisivuilta ja tuo koodi on voimassa niin kauan, kunnes toisin todistetaan. Itse kun korut netin kautta tilasin keskiviikkona, niin perjantaina kirjekuori putkahti jo postilaatikkoon eli vielä pitäisi hyvin ehtiä tilaus perille jouluksi :) 


You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook