Isit

13.14

Onpas ollut pelottavan vaikeaa istahtaa kuluneen viikon aikana koneen ääreen kirjoittelemaan, mutta tänään ajattelin tärkeän päivän vuoksi skarpata. Olen vähän huolissani blogin tulevaisuudesta, mutta yritän tässä rauhassa ajan kanssa selvitellä ajatuksiani sen suhteen. Haluaisin kyllä jaksaa ja jatkaa, mutta en ole ihan varma että riittävätkö mun voimat siihen tällä hetkellä. Ajatus lopettamisesta tuntuu todella pahalta, mutta se ajatus on valitettavasti yhtenä vaihtoehtona mielessä päivittäin - vahvempana kuin koskaan ennen. Toivon sydämestäni, että nämä tuntemukset vaihtavat suuntaansa kohti parempaa.


Nyt kuitenkin iloisempiin tunnelmiin. Tänä-aamuna koitti nimittäin kauan odotettu hetki, kun ipanat saivat herättää isin ja ojentaa tekemänsä yllätykset rakkaallensa. Kerhon ja eskarin alkamisessa on monen muun hyvän asian lisäksi se mahtava puoli, että minun ei tarvitse enää huolehtia isänpäivälahjoista ;) W oli koristellut hienon kahvimukin kerhossa ja Piippis oli väkertänyt omin pikku kätösin suloisen kortin. 
 
H sai aamulla tietysti nukkua pitkään ja yhdessä lasten kanssa me teimme peiton alla tuhisevalle isukille aamiaista. Lapset sitten saivat vielä lopuksi kattaa pöydän somaksi. Voi sitä iloa ja riemua kun päivänsankari astui olohuoneeseen ja pienet armaat saivat esitellä itse koristelemansa pöydän!

 Muistan itse lapsuudesta tuon fiiliksen hyvin vahvasti. Kun sai yllättää ja näki vanhempien onnelliset reaktiot. Se oli kyllä ihan parasta.

Piippiksen ajatuksia isistä
Ukkia kävimme onnittelemassa jo eilen ja papalle soitettiin aamulla yhteispuhelu kaiuttimen kautta. Minä säestin pianolla ja lapset tulkitsivat onnittelulaulun niin tunteella, että tuo säestys ei loppujenlopuksi edes puhelimen toisessa päässä kuulunut. Tänään kävelemme naapuriin pappaa halaamaan ja kun kerrankin olemme koko suuri perhe paikalla, niin ajattelinpas pienenä ohjelmanumerona vetäistä isänpäivän bingon aikuisille ja lapsille! 


Mun lapsilla on maailman paras ja rakkain isi. H on vastuunsa tunteva, lämmin, kannustava ja rakastava hahmo omillensa - juuri sellainen, kuin mitä mun oma isä on aina ollut. Tänään ajattelinkin, että saan olla tosi kiitollinen ja onnellinen näistä upeista miehistä lasteni ympärillä. Rakkautta rakkautta!


Ihanaa isänpäivää H, pappa ja ukki! Lämpöisiä onnentoivotuksia kaikille muillekin isukeille sekä isukkien virkaa toimittaville!

 Olette korvaamattomia.

 

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Älä ihmeessä lopeta blogia. Voihan tahtia hidastaa ja kirjoitella silloin kun hyvälle tuntuu 😀

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook