Onnea, suurta onnea!

14.12


Niin olen tätä asiaa pitkään mietiskellyt.. Että kirjoitanko asiasta jo vaiko enkö. Nyt kuitenkin tulin siihen päätökseen asian suhteen, että jaan tämän onnen teidän kanssanne rakkaat lukijat. Kävi tässä nyt sitten miten kävikään, tulette siitä kuulemaan ja tämä kaikki kuuluu isona osana meidän elämään nyt. En osaa, enkä halua tätä salailla enää päivääkään. 

Eli, meidän perheen kolmas piskuruinen ilmoitti tulostaan. Viimeviikolla. Tämä oli todellinen shokkiylläri meille vanhemmille, mutta ehdottomasti onnellinen sellainen. Varsinaisesti emme ole yrittäneet saada numero kolmosta aluille, mutta joku päätti toisin. Asiasta olemme kyllä jutelleet, mutta tarkoitus ei ollut ihan vielä kuitenkaan. 

Siltikin, olen taivaissa tällähetkellä. Tuntuu tosi ihanalta. Toistaiseksi voin hyvin, vaikkakin aika herkillä ollaan. Itken paljon onnesta. Toivon kovasti, että alkuraskaus sujuu ongelmitta. Kaikkeen tietysti on varauduttava mutta nyt nautin siitä, että kaikki on hyvin.

Ajattelin varailla alkuraskauden ultran viikon-parin päähän. Näillänäkymin siis mennään 7.viikolla. 

Ja näin siinä testissä luki.


Yli 3 viikkoa hedelmöittymisestä. 
Uskomatonta.

Elämäni kunnossa.

You Might Also Like

40 kommenttia

  1. Sydämestäni sydämellisimmät ONNITTELUT! Ihana uutinen. Iso perhe paljon rakkautta - tähän uskon. Voi mamma mia AK!

    VastaaPoista
  2. Voih, onnea :) toivottavasti kaikki menee hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Ohoh vau, yllätys tosiaan aiempien kirjoitusten perusteella, mutta niin se elämä onnellisesti heittelee :) Tuo tunne on jotain ihan mieletöntä, huh, ihanaa! Onnea kovasti odotukseen!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, jännä juttu, ettei se synnytys yhtäkkiä enää pelotakkaan niin kovasti.. :D

      Poista
    2. Arkinen onni ajaa äkkiä niiden tuntemusten ohi, ilmeisesti :) Itellä synnytykset menneet niin luonnollisen helposti, etten osaa sun kirjoitusten tapahtumiin samaistua lain pelon tms. puolesta, mutta hieno juttu, että ne unohtuvat eivätkä jää vaivaamaan niin, että vaikuttaisivat perheen kokoon :)

      Poista
  4. Paljon, paljon onnea <3 <3 Muuta ei täällä hymyillessä oikeen osaa kirjoittaakaan :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos onnitteluista. Katsotaan miten homma tästä etenee.. :)

    VastaaPoista
  6. Onpa mahtavia uutisia, kertakaikkiaan! Onnea ylläriplussasta! :)

    VastaaPoista
  7. Voi että! Suurensuuret onnittelut, ja kaikkea hyvää odotusaikaan <3

    VastaaPoista
  8. Voi himpura sentään, olipa tämä mahtava uutinen! Upeata, nyt ihanat Piippis ja Wäke pikkusiskon tai -veljen. Onnea teille kaikille ja voi hyvin pikkuinen Annaseni! <3

    Terkut Lauttasaaren tipuselta, joka tänään painoi neuvolassa jo 3080 gramma ja pituutta oli 51,5 cm. Hän on ihana pikkutirppiäinen, hoikkeli mimmi.

    VastaaPoista
  9. Edelleen kiitos kaikille! Ja Lauttasaareen tuhansia halauksia. Pikkutirrpiäiset on pippuritirppiäisiä <3 Ja A, tämä meidän tapaus oli nyt kyllä varsinainen jästipää jos suoraa saa sanoa :D Saas nähdä minkälainen tyyppi sieltä kesällä tupsahtaapi! Odotamme <3

    VastaaPoista
  10. Onnea ja voimia alkuraskauteen, toivottavasti kaikki menee hyvin! :)

    VastaaPoista
  11. Hirveästi onnea ihanasta plussasta :) kaikkea hyvää teidän ihanaan perheeseen! <3

    VastaaPoista
  12. Onnea Anna-Kaisa suurista uutisista :)
    Anniina Jyväskylästä

    VastaaPoista
  13. Paljon kiitoksia kaikille! Hyvältä tuntuu.

    VastaaPoista
  14. En oo aiemmin tänne ikinä kommentoinutkaan vaikka kauan oon lukenut teidän perheen elämää niin tätä en kyllä ohita, paljonpaljon onnea odotukseen ♥ itellä menossa rv25+5 ja en vois onnellisempi olla ja aah ihania uutisia nämä kaikki!! Kaikkea hyvää teille, etenkin Pirpanalle tuleviin (väistämättömiin) koitoksiin. Isoveli(puoli) on 21v downpoika vaikkei enää poika ookkaan mutten osaa mieheksi vielä ajatella ja elelee tälläkin hetkellä soluasunnossa yhdessä kavereidensa kanssa. :) veli ei puhu selkeästi mutta saa asiansa kaupassa jne kuitenkin selvitettyä ja hänkin selviää maailmasta mainiosti joten varmasti teidänkin tyttö valloittaa vielä maailmaa! Hauskaa myös huomata kuinka Pirpanakin rakastaa musiikkia, ihan kuten veljenikin. Huh mikä selitys. :D

    VastaaPoista
  15. Ihanaa!! En ole juurikaan blogissasi kommentoinut, mutta nyt on pakko toivotella paljon onnea odotukseen! :)

    VastaaPoista
  16. SUPER paljon onnea koko perheelle :)

    VastaaPoista
  17. Nyt on pakko kommentoidan kanssa että mielettömästi onnea odotukseen! ja onnittelut tietenkin isosisaruksille ja isimiehelle. Nää on uutisia jotka saa aina silmäkulmat kostumaan vaikkei ihmisiä tuntisikaan<3toivottavasti vältyt huonolta ololta ym.. :) haleja!

    VastaaPoista
  18. Jaahas, että suurperhettä pukkaa :D Kyllä tää blogin seuraaminen on hassua, ihan tuntuu kuin tuntisin sut ja oon niin iloinen tästä vauvauutisesta! Teidän perheellä siis vilskettä riittää seuraaviksi vuosiksi, toivottavasti saadaan seurata sitä näin blogin välityksellä vielä piiiitkäääään!

    Isot onnittelut <3

    VastaaPoista
  19. Oi mikä ihana uutinen! Hurjasti onnea teille! ♥

    VastaaPoista
  20. Aivan mahtavaa! :) Onnea!

    VastaaPoista
  21. Lämpimät onnittelut <3
    Sylissä 6 pv ikäinen, ihanalta tuoksuva vaaleanpunainen nyytti, lattialla touhuilee pian 2 v. ds- tyttö ja perheen isot ihanat 11 sekä 14 v. lapset.
    Jaksuja :)

    VastaaPoista
  22. Hirmuisesti onnea koko perheelle!

    VastaaPoista
  23. Paljon onnea odotukseen!
    Voin ohimennen vinkata että meidän kolmas (ja viimeinen) joka sai alkunsa hieman pyytämättä ja yllättäen, saapui maailmaan nyrkki edellä kätilön puudutevalmisteluiden jäädessä pöydälle makaamaan... Nykyään hän on pieni 1,5v mies jonka tahto vie vaikka läpi kallion, aiheuttaen välillä harmaita hiuksia kanssa-asujille... Niin rakas pieni jonka luonne on ollut selkeästi havaittavissa alusta asti! :D

    VastaaPoista
  24. voi ihanaa, paljon onnea odotukseen <3

    VastaaPoista
  25. Onnea koko perheelle ja tsemppiä odotukseen!

    VastaaPoista
  26. Ihanuutta!! Tsemppiä odotukseen! -Minttu

    VastaaPoista
  27. Ihanaa, Onnittelut, yllätit toden teolla <3 Kaikkea hyvää odotukseesi.

    VastaaPoista
  28. ONNEA ONNEA ONNEA♥♥♥

    VastaaPoista
  29. Hei ja wau! Onnea! En oo blogiasi lukenut hetkeen kun viime viikon maanantaina synnytin esikoiseni. Mutta nyt olen taas kartalla että mitä teille kuuluu :-)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook