Ultra-kuulumisia

21.53


En malttanut tässäkään raskaudessa odottaa np-ultraan asti ja niinpä me riennettiin H:n kanssa alkuraskauden ultraan tälläkin kertaa. Olin vähän ihmeissäni siitäkin syystä, että kahdessa aikaisemmassa odotuksessani olen ihan alkumetreiltä asti voinut tosi huonosti, mutta nyt en ole.  Be careful what you wish for.. vai miten se meni? Hiipihän tuo mokoma tähänkin raskauteen mukaan muutama päivä taaksepäin. Aamut sekä illat ovat ne vaikeimmat. Kauhulla odottelen ensiviikkoa kun H on aamuvuorossa ja minä jään kahden pienokaisen kanssa kotiin. Kai siitä jotenkin selviydytään..

No kuitenkin, viikkoja vastaava sikiö sieltä minun masustani löytyi ja syke helpotukseksemme myös. Alkutaipaleellahan tässä vielä mennään, mutta nyt yritän nauttia ja olla stressaamatta. Jännästi sitä vaan suht nopsaa tottui ajatukseen kolmannesta vauvasta ja nyt olo on tosi onnellinen sekä odottava. Kirjaimellisesti.

Toki moni asia mietityttääkin, mutta niinhän se vaan menee, että asiat järjestyy kyllä aina tavalla tai toisella. Sen jos minkä olen tähänastisessa elämässäni oppinut. 

7 kk odotusta edessä.. huhheijaa! :) Se tuntuu aika hurjalta, mutta senkin olen oppinut, että nopeasti se odotusaika hurahtaa loppujenlopuksi. Sektiohaavan kunto minuu vähän huolettaa, mutta lääkäri lohdullisesti mulle sanoi, että huolta sen suhteen ei pitäisi olla. Toivotaan niin. 

Tästä päivästä sen verran, että oltiin mummun ja ukin luona syömässä koko kööri. Lapset ovat olleet hyväntuulisia ja ihania. 

Yks tollanen lisää, kiitos! <3


You Might Also Like

7 kommenttia

 1. mulla oli mennyt tuo uutinen ihan ohi.. paljon onnea koko perheelle :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että kaikki oli hyvin!

  Saako olla vähän kade raskaudesta? ;)

  Noei! Oikeesti kiva, että oot päässyt yhteen hienoimmista asioista elämässä; raskauteen! :)

  VastaaPoista
 3. Tervehdys! Olen blogiasi seurannut jo pitkään, en vain ole tullut kommentoineeksi. :) Nyt ajattelin kertoa, että mulla alkuraskauden pahoinvointiin on helpottanut tumma suklaa! Kunhan otan palan tai kaksi heti herätessäni hetkeä ennen kun nousen niin olo ei ihan niin kurjaksi mene. Tätä kokeilin tässä kolmannessa raskaudessa ekaa kertaa ja on kyllä tuonut suuren helpotuksen! :) Oma raskauteni on myös vielä aika alussa.
  (Jos joku minut tunteva sattuu lukemaan kommenttini, niin olkaahan vielä asiasta hissuksiin ;))

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea hyvistä uutisista!!! Ja onnea raskauteen myös!

  VastaaPoista
 5. Kaverini pahoinvointiin auttoi mantelit. Sinänsä näppärää, kun kulkevat laukun tai vaikka taskun pohjalla minne vaan ja apu on lähellä... ;)

  VastaaPoista
 6. Mulla auttoi Pringles originaalit :D

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook