Tanssii tähtien kanssa

18.56


Ylläolevassa kuvassa Piippis keittää puuroa. Nyt kaikista mielekkäämmäksi leikiksi tytölle on muodostunut juurikin nämä "ruoanlaitto"-leikit. Välillä maistellaan ja sitten taas hämmennetään. Toivotaan, että innostus jatkuu ja muutaman vuoden päästä mulla on suloinen apuri keittiössä jeesaamassa. 

Pikkuveikan nukkuessa päikkäreitä, tyttö intoutui pyörähtelemään tv-sarjan tahdissa. Tässäpä näyte siitä. 


"Pyllykiito" on korvattu enevässä määrin "karhunkävelyllä" ja se on ihan huippujuttu se! Kävelyä treenataan jatkuvalla syötöllä ja askelmäärä lisääntyy jokapäivä. 

Huomenna on PikkuW:n neuvola ja Pirpanan jumppa. Mukavaa, että arjessa on hulinaa. Tällähetkellä nautin siitä ihan oikeasti, sillä oon jollaintavalla tuntenut oloni vähän yksinäiseksikin viimeaikoina. Onneksi pikkutyypit on nyt parantuneet lentsusta ja päästään moikkaamaan pikkuystäviä, joista vanhin on kuukauden "vanha" ja nuorin pari viikkoa. Voi kun vauvakuumeeseen olisi olemassa rokotus, sillä nyt mulla on suuri vaara saada taas tartunta. Toivotaan, että mulla on vahva immuniteetti mokomaa vastaan ainakin vielä muutaman vuoden ajan.

Mulla ei tosiaan muuten enää vauvoja ole. Vauvat ei kävele eikä vauvat myöskään vilkuta äidille olohuoneesta lähdettyään ja huikkaa mennessään: "Moo moo"!

:)

No mutta, nyt on aika pysäyttää leikit ja lähteä iltapuurohommiin.

 Huomenna voisin kirjoitella vähän ajatuksiani tästä blogihommasta. Mieltäni on alkanut painamaan pieni ristiriita tässä harrastuksessa. No, siitä huomenna lisää..

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Aivan loistava viiiideo ja kuvassa super nättinä! t: Karhukävelyn mestari vuodelta 1986 ;p

  VastaaPoista
 2. Suloinen prinsessa! Ja pilkettä silmäkulmassa tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa niin söpösti!

  VastaaPoista
 3. Meidän kanssa sopii puistoutua joskus, jos haluaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Missä puistossa käytte? :)

   Poista
  2. Mä laitan sulle vaikka fb:n kautta viestiä :)

   Poista
 4. Blogisi on kiva ja lapsesi hirmu suloisia! En tiedä mitä tuolla mainitsemallasi ristiriidalla tarkoitat,mutta minulle itselleni on aina ristiriitainen tunne nähdä noita (niin suloisia) lasten kuvia kun sitten miettii,että missä kaikkialla joku voi niitä joskus käyttää! Itse en uskaltaisi koskaan laittaa lasteni kuvia tänne. Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kati ja kiitos kommentistasi.Se oli silmiä avaava. Olen alusta asti ollut kovin sinisilmäinen enkä ole halunnut millään uskoa sitä, että joku käyttäisi mun kuviani väärin. Totuus kuitenkin on se, että tänäpäivänä kaikki on mahdollista ja se riski on olemassa. Kaikesta huolimatta, blogini alkuperäinen tarkoitus ei säily jos en kuvia voi käyttää ja näinollen on olemassa kaksi vaihtoehtoa. Lopettaa kirjoittaminen tai laittaa sivusto salaiseksi. Silloin uudet vanhemmat/muut lukijat eivät enää blogia löydä vahingossa ja muutenkin lukeminen on vaivalloisempaa. No, tämä nyt ei ole se suurin ristiriita mun ajatuksissani ja siitä lisää sitten myöhemmin..

   Poista
 5. Voi kunhan et lopettais bloggaamista. Viime viikolla löysin blogin, ja jäin koukkuun; kaikki vanhat merkinnät luin
  Ihana hyvänmielen blogi!
  Kaikkea hyvää teidän söpölle perheelle :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook