Festaripipo

22.44


Ostin Ruisrockista pipon, joka näin jälkeenpäin ajateltuna on ehkä vähän turhan räikeä meikäläiselle  päivittäiseen käyttöön. Vaan Pirpanallehan se sopii vallan mainiosti ja hänelle se jääköön muistoksi. 

Meillä oli ihan huippukiva reissu. Se päättyi vaan vähän kehnosti, kun aamusella huomasin kännykkäni kadonneen taksimatkan aikana. No, onneksi eilenillalla tajusin vielä kerran soitella Turun taksikeskukseen ja sielläpä olikin ilmoitus yhdestä löydetystä iPhone 5 puhelimesta. Appiukko ja sukulaismies kävivät sen sitten kiltisti Turusta tänään noutamassa, kun siellä päin liikuskelivat ja olen todella kiitollinen nyt heille, sekä myös herra T:lle joka meidät paikanpäällä majoitti. Taksikuski toi tänään puhelimen hänelle aamupäivällä. 

Hohhoijaa. Aina pitää vähän hölmöillä. Onni onnettomuudessa, sain puhelimeni ja puolet elämästäni (kuvat) takaisin tänään illalla.

Tänään käytiin myös lasten kanssa Skidit festarit-tapahtumassa. Valitettavasti en nyt saanut sattuneista syistä kuvia paikanpäältä, mutta mukavaa oli ja lapset viihtyivät. Pirpana ilahtui Kengurumeiningistä kovasti!

Nyt nukkumaan. Väsyttää vieläkin ihan julmetusti. Kerron tulevalla viikolla lisää menneen viikonlopun tapahtumista. Kivoja juttuja tapahtui.

Kauniita unia ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook