Viimeinen päivitys..

22.57

..vuonna 2012. Kaksi kulunutta vuotta ovat olleet mun elämässäni aivan poikkeuksellisen maagisia kun olen saanut elämääni nuo kaksi pientä ihmistä,  jotka äidiksi minut tekivät sekä opettivat rakastamaan lujasti. Rakastamaan tavalla jota en ole koskaan ennen kokenut. Nuo kaksi pientä ovat kummatkin niin täydellisiä ihmisiä että joskus tuntuu uskomattomalta ajatella että itse olen jotain noin kaunista maailmaan luonut.

H on muuttunut mun silmissäni vastuuntuntoiseksi ja turvalliseksi isäksi ja näinollen tunteet myös häntä kohtaan ovat lujittuneet. Toki väsymys sekä uupumus on näkynyt parisuhteessa mutta sekös vasta luonnollinen ilmiö onkin ja tärkeintä on että asian tiedostaa silloin kun eripuraa esiintyy arjessa. Parempaa isää en lapsilleni voisi toivoa.


Oma äiti sekä isä ansaitsee spessukiitokset hoitoavusta silloin kun mun omat kädet eivät yksinkertaisesti ole riittäneet, henkisestä tuesta sekä hyvistä vinkeistä liittyen lastenhoitoon ja arjessa selviytymiseen. Pirpanalla sekä pikkuveljellä on käynyt lykky isovanhempien suhteen. Lapset kun viihtyvät niin mummin sekä papan, kun myös ukin sekä mummun seurassa mainiosti. Kiitokset siis Tuusulan suuntaan myös tuesta ja avusta!

Muille perheenjäsenille(Heikin perhe, oma siskoni -  sekä veljeni perheineen) sekä ystäville paljon lämpimiä ajatuksia tahdon toivottaa myös syystä että niin hienosti olette asennoituneet meidän  tilanteeseen ja jättäneet turhat voivottelut voivottelematta. Nähneet asiat yhtä positiivisena meidän kanssamme sekä uskaltaneet puhua. Omat ystävät ovat hienosti jaksaneet ymmärtää hormonisohjoista päätäni sekä väsymystä joka jälleen kerran on verottanut sosiaalisista kanssakäymisistä. Tilanne muuttuu kokoajan parempaan suuntaan, sen lupaan.

Jännä nähdä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Sen tiedän että enää ei mennä jo tutuksi tulleen kaavan mukaan, eli tiedossa ei ole ensivuodelle ultrakuvia tai aamupahoinvointeja. Nyt tapahtuu ihan uudenlaisia asioita. Jotain suunnitelmia meillä on mutta palataan niihin sitten myöhemmin. 

Oman kodin ostaminen oli muuten myös aika merkittävä ja upea juttu kuluneelle vuodelle. Oikein odotan kesää että pääsen pihaa uusimaan enemmän meidän näköiseksi. Viime kesänä siihen ei ollut aikaa eikä voimia.

Mutta nyt skål ja UUDELLE VUODELLE! Me vanhemmat vietettiin eilen aikuisten kesken uutta vuotta sillä huominen menee täysin lasten ehdoilla. Mennään H:n veljen sekä hänen vaimonsa luokse herkuttelemaan sushia ja sieltä sitten kotiin kun koittaa lapsosten unen aika. 

Kaikkea hyvää lukijoiden vuodelle 2013 toivottelee Pirpana sekä perhe 
<3You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Hyvää Uutta Vuotta teidän perheelle!

  VastaaPoista
 2. Onnellista Uutta Vuotta Teille!

  Ja taas isällä aivan ihana hellä hymy lapsia katsellessa ja pidellessä. Kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa....

  VastaaPoista
 3. Voi minä en enää kestä katsoa tota keharin naamaa.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa asiaton kommentti.

   Mikä tätä tyyppiä vaivaa?
   Ei taida olla iihan kaikki muumit laaksossa.

   Pistää oikein vihaks, savu nousee korvista!

   T:Roope

   Ps1. Tsemppiä sinne Anna + perhe!

   Ps2. There is not such ting as anonymous internet comment!

   Poista
 4. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle myös Anonyymi! <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook