Hyvää itsenäisyyspäivää

21.07

Syy pieneen kirjoitusbreikkiin löytyy flunssapöpöstä joka piinasi meitä viimeisen viikon ajan. Kummatkin pienet ovat olleet aivan nuhaisia, yskäisiä ja kuumeisia joten äidin sekä isän kaikki aika sekä voimat ovat menneet pienten hoivaamiseen, vähän murehtimiseenkin. Pirpana on jo ihan terve mutta pienemmällä on jonkinverran tukkoisuutta vielä havaittavissa. Toivotaan että menee ohi pian. Yöt ovat hankalia kun pieni rohisee ihan kunnolla eikä näinollen hänen nukkumisesta meinaa tulla mitään. Toivoton olo kun ei pysty oikein tilanteeseen vaikuttamaan. Täytyy vaan parhaimmalla mahdollisella tavalla yrittää lievittää toisen tuskaista oloa.

Eilen tavattiin vertaisia pikkujoulujen merkeissä. Oli ihan mahtavaa jutella kunnolla, ajan kanssa muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Hengenheimolaisten. Kiitos asianosaisille! Palailen tulevien päivien aikana menneiden päivien tapahtumiin. Nyt ajattelin vaan pikaisesti käydä ilmoittamassa että hengissä ollaan! :)

Nyt meidän perheessä rauhoitutaan itsenäisyyspäivän(illan) vietoon. Alapuolella on kuva mun papasta ja hänen viidestä veljestään. Tämä kuva on otettu seitsemännen veljeksen sankarihautajaisista. Sanoin en pysty kuvaamaan sitä kiitollisuuden määrää sekä ylpeyttä jota tunnen näitä miehiä kohtaan. 
You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Onkos teillä Näs-Frida käytössä? Meillä pojan nenään auttaa, kun on tukossa. Suosittelen!
    -lorelei

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook