Takaisin kotiin

23.14


Olemme siis jälleen palanneet viralliseen kotiimme. Lauantaina tosin juhlitaan W:n synttäreitä tuolla tulevassa kodissa eli palaillaan sinne sitten viikonloppuna vielä hetkeksi. On tämä aikamoista kiertolaiselämää tämä meidän elo nyt. Suurin toive tällähetkellä on nyt vaan se, että saatais asunto myytyä ja vietyä omat huonekalut sinne, missä niiden paikka nyt kuuluisi olla.

Tässä vähän kuvia menneeltä viikolta. 
Rehellisesti, helle vähän jo ahdistaa. Kiirettä kun pukkaa muutenkin, niin nämä viimepäivien celsius-asteet vaan lisäävät väsymyksen ja tuskan määrää..

Lapsiparat kokoajan hiukset hiestä kikkuralla ja naama punaisena. Miksi ei voi olla sillätavalla sopivasti lämmin? Ampiaisetkin ihan sekaisin. Sain tuntea sen nahoissani toissapäivänä kun yksi tyhmä lensi hameen alle ja pisti perkule.

Tämän enempää en tälläkertaa ehdi taaskaan kirjoittelemaan. Pitää lykätä taas tissi pienen hamuilevaan suuhun :D 

Olisipas mukavaa ihan ajan kanssa istahtaa ja kertoa teille lukijoille, minkälaista tämä meidän arki nyt ihan oikeasti onkaan. No, sen aika tulee vielä..

Ja ainiin, pikkutyttö sai tänään hyvää palautetta lekurissa. Kaikki hienosti mallillaan ja neito kasvaa sekä kehittyy normaalisti. Painoa oli jo 4300g ja pituutta 54,4 cm.You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi luoja miten hellyyttävä teidän pieni nyytti on! <3 Ja teidän vanhemmatkin on todella suloisia :) Tsemppiä asumisrumban ja helteiden kanssa!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti saatte kotinne pian myytyä.Tilanne vaan on aika huono nyt.Mekin on yritetty myydä jo yli vuoden,hintaa laskettu,mutta ei vaan mene kaupaksi.Ihmiset on nyt varovaisia,eivät uskalla ostaa.Ei meillä siis mitään hätää ole.Ensin pitää saada myytyä tämä,ennen sitä ei katsellakaan uutta.Mennään vaikka vuokralle väliajaksi,tai mökille.Helppoa kun lapset ei ole vielä koulussa ja itse olen toistaiseksi hoitovapaalla.Lisää tilaa vaan pitäis jossain vaiheessa saada.Voimia teille odotukseen! Suvi

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook