Pikaiset

21.16

Pientä taukoa pidellyt. Päivitän nopeasti kuulumiset näin kännykän välityksellä kun en koneelle pääse. Ollaan nyt siis jo kolmatta yötä mummolassa kun isillä on iltavuoroviikko. Alkuviikosta mamman verenpaineet humpsahti aaaalas ja olo oli sen mukainen. En uskaltanut jäädä kolmisin lasten kanssa kotiin kun huippas niin mahdottomasti kokoajan, että katsottiin parhaaksi tulla tänne "turvaan". Tänään oli sitten tarkoitus lähteä jo kotiin, mutta Pirpanaiselle nosti suruksemme kuumeen yöllä eikä viitsitty lähteä häntä kuskaamaan autolla kotiin. Täällä siis vielä tämä yö. Oma olotila on jo ihan ok. Harmittaa kovasti vaan murusen puolesta. Ja huolettaa!!


Tänään meillä oli myös erikoislääkärin ultra ja pikkuneitokaisella kaikki oli oikein hienosti siellä masussa. Se oli onnellinen asia kuulla. Seuraavan kerran tapaamme kun synnytystapaa lähdetään ruotimaan eli ei muutamaan viikkoon.

Nyt makoilen täällä Piippiksen vieressä ja vahdin rakkaan unta. Iltavellin jälkeen vähän yökötti, mutta oksua ei tullut ainakaan vielä. Toivotaan nyt ettei tule yölläkään. Päivällä on sapuska pysynyt sisällä kyllä. 

On tää kyllä kurjaa kun nää pienet sairastaa. W:kin nuhainen mutta kuumeelta hän on toistaiseksi välttynyt.

Toivottavasti huomenna on parempi päivä..!

Tässä vielä tuorein(ja vähän huono) ultrakuva saapuvasta.


Ainiin , lauantaina eka näyttö! :)

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Nätisti näkyy helminauha, eli selkäranka :) Harmi, että olette kipeinä :(

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook