Sairastupaa pidellessä..

21.57

..nyt tosin mummolan sijasta jo kotiseinien sisäpuolella.

Pirpanan kuume on hellittänyt jo mukavasti, mutta tukkoinen nenä sekä ilmeisesti hampaat kiusaavat nyt ihan kovastikkin. Isi yrittää tälläkinhetkellä saada tyttöä rauhoittumaan sänkyyn. Jäytää mahdottomasti hampaitansa ja saa välillä oikein sellaisia tuskaisia, lyhytkestoisia itkunpuuskia. On niin tuhannen harmillista, kun toinen ei osaa sanoa mihin sattuu!

Buranaa annoin ennen nukkumaanmenoa ja toivotaan nyt, että siitä olisi apua tilanteessa. Ihan väsynyt on neitokainen, mutta nukahtaminen tekee tosi tiukkaa.

Korvia en tässävaiheessa vielä lähtisi syyttämään. Ei arasta yhtään kun korvaan koskee ja tyttö oli kuitenkin ihan hyväntuulinen illalla. Söi hyvin ja sitärataa. 

Sitten PikkuW.. mun mielestä se tuntui tuossa nukahtaessaan vähän lämpöiseltä ja nuhainen on. Saa myös nukkuessaan yskänpuuskia. Nyt kyllä nukkuu ihan levollisesti, vaikka Piippis välillä vaikeroi ihan vieressä. 

Voihan kurjuus! Pientähän tällainen kausiflunssa on suurempien sairauksien rinnalla, mutta kyllä se vaan siltikin sattuu vierestä katsoa kun toiset on niin reppanoita.  Paljon mukavampaa on terve arki ja levollisesti nukutut yöt!

Loppukevennykseksi laitan kuvan eiliseltä, kun mummolassa intouduttiin pikku kuumeesta huolimatta naistenhakuun ja pikkuveli pääsi siskon kanssa tanssin pyörteisiin. 

Olipahan aika suloinen hetki taas hitsi vieköön! <3


Ei muuten nuku neiti vieläkään.. Menenpäs yrittämään josko äiti onnistuisi paremmin tälläkertaa. 

Viikonloppuja kaikille!
:)You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Voi toivottavasti saatte rauhallisen yön ja aamusella olisi pienten olo jo parempi. Hus pois kaikki pöpöt!! Pienten sairastelua ja kipuilua on todella kurjaa seurata vierestä :(

  VastaaPoista
 2. Ihanat humppaajat :)

  VastaaPoista
 3. Voi ihanat! Tuli tossa mieleen, että koska lapset on niin samankokoisia, luullaanko heitä usein kaksosiksi? Itselläni on tuplat ja aina saa vastata niihin "onko ne kaksoset" -kysymyksiin. Aina tuntunut että hölmö kysymys, eikös se ole päivänselvää. Mutta teidän tilanteessa voisin itsekin hämääntyä.. hehe tulipa sekava kommentti.. :D

  VastaaPoista
 4. No kyllä muuten kysytään! :D ainakin kerran viikossa. Joskus vastaan vaan että "on ne" :) kun ei jaksa selitelläkkään..

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook