Fröbelin palikat - saikkuviikon jälkeinen piristysruiske!

20.48

Kuluneeseen viikkoon on sisältynyt pääsääntöisesti kröhää, niiskutusta ja lukuisia pärskäytyksiä. Lapset jo toipuvat, mutta me vanhemmat vielä hieman podemme - itsehän sairastuin perjantaina töistä kotiin tultuani. Tunnollinen harjoittelija ja sitä rataa.. 

Hurahtaneen viikon varrella on fiilis ollut hyvinkin useasti sellainen, että jotain piristystä arkeen olen kovasti kaivannut ja ääneenkin sen taisin H-paralle mainita. Tänään tuo odotettu piristyminen sitten tapahtui taudista huolimatta, kun suuntasimme ystävien kanssa kohti Järvenpäätä, Fröbelin palikoiden syyskiertueen ensimmäistä keikkaa.


 Fröbelin palikat on kyllä oikeasti ihan huikea kokoonpano! Fanitin sitä itse aikanaan ja nykyään jorailen sutsisatsisatsaata omieni kanssa harva se päivä. Työpaikalla kyseisen orkan tuotanto kuuluu asiakkaiden päivittäisiin musatoiveisiin ja törmäsinpäs tänään muuten keikallakin tuttuihin onnellisiin hymyihin..

Pikku H:n kummitäti osti neitokaiselle oman pinkin fanipaidan ja me vanhemmat sitten lahjoimme kaksi muuta samanmoisilla. Voi pienten ihanaisten onnea! Äitikin voisi ehkä haluta omansa. Olenhan fanityttö jo vuodesta 1991.


Tänään Piippis sai kokea jo kolmannen keikkaelämyksensä ja intouduimme koko perheen voimin muistelemaan youtuben kautta yhteisiä musamuistoja. Tämä allaoleva muistelo on Vantaan Lumosta (vuosi 2012?). Iiiihana mimmi!


Keskimmäiselle tämänpäiväinen konsertti oli toinen. Tässäpä suloinen klippi vuodelta 2015. Silmäthän tässä ihan kostuu vallan..


Ja sitten ovat nämä uutukaiset. Tänään pienin pääsi ensimmäistä kertaa Fröbeleiden keikalle ja innostus on helposti aistittavissa näistä allaolevista tube-pätkistä. Nämä vuoden 2014 tulokkaat olivat aikasta vieterissä koko konsertin ajan. Yhdessä jorailivat, ihanat muruset!Lapsen onni sekä riemu on hyvin tarttuvaa sorttia. Mä olen ollut yhtä hymyä koko illan ja ipanat ovat ääneen iloinneet siitä, kuinka kivaa tänään oli. "Mä en oo enää pitkään aikaan tykännyt Fröbelin palikoista, mutta tänään kun oltiin siellä keikalla niin mä aloin taas tykkäämään niistä!" , totesi meidän futisjätkä illalla vilpittömästi (tiedän tunteen poikani mun, koska mulle kävi samalla tavalla Biffy Clyron Tavastian keikalla vuonna 2008). Ilmoitti myös pukevansa uuden paitansa huomenna eskariin.. 

Keikkaelämyksen kruunasi tämä hieman tärähtänyt mutta sitäkin tärkeämpi yhteiskuva idolin kanssa. Eipä voi muuta kuin arvostaa suuresti tätä mahtavaa porukkaa, joka vuosikymmenestä toiseen jaksaa yhä ilahduttaa pikkuväkeä ympäri Suomen (ja isompiakin tietysti myös).  Hattu päästä ja iso kiitos!


Ajattelin nyt jakaa pienenä vinkkivitosena tämän syyskiertueen aikataulun teille lukijoille. Kannattaa käydä paikanpäällä kuulemassa ja kokemassa. Toisena vinkkinä vielä mainittakoon, että erityislapsen avustaja (meidän perheen tapauksessa toinen vanhemmista) ei tarvitse lippua keikalle, vaan pääsee ilmaiseksi sisään. Varmistin itse tämän asian lippuja tilatessani.


Minäpäs tästä lähdenkin nyt seuraavaksi vällyjen alle parantelemaan syyslentsua. Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook