Poikani mun

0.06

6 vuotta sitten, puolenpäivän jälkeen, tuli minusta pontevan ja jäntevän nelikiloisen poikavauvan äiti. Yhteinen alkumme oli hieman pulmallinen, mutta kunhan taistelin itseni valppaaksi leikkaus numero kakkosen ja muutaman plasmapussin jälkeen, olet sinä rakas W siitä lähtien ollut tiukasti kiinni minussa ja minä olen ollut tiukasti kiinni sinussa. Olit ensimmäisestä miehekkäästä rääkäisystäsi asti hyvin reipas sekä hyvinvoiva hurmuri, ja selvisit oikein hienosti syntymäsi jälkeisen yön kätilöiden hellässä hoivassa äidin mureheista huolimatta. Seuraava päivä toi sinut kainalooni ja ryhdyitkin läsnäolosi myötä parantamaan äitiäsi tohinalla.

4060 kg 53 cm. Täyttä timanttia.

Tämä syntymäpäivä ei poikkea edellisistä - olet totta vie ansainnut muutaman sanasen hieman herkistyneeltä äitimammaltasi.

Minkälainen sinä, rakas poikani mun, olet nyt kuusivuotiaana? Sarjakuvien naamarihemmot viittoineen ovat vaihtuneet futismaailman tosielämän supersankareihin. Sulla on hallussa lukuisten idoleittesi vakiotuuletukset ja kun katson eläytymistäsi kentällä, voisin vaikka lyödä vetoa että tulet menestymään teatterimaailmassa. Olet super taitava tuulettelija ja keksit päivittäin uusia ikiomia sellaisia. Joskus nauran ihan kippurassa sulle, koska olet vaan niin kertakaikkisen ihana tässä kaikessa futisfiilistelyssäsi (jota ohi hurahtaneet MM-kisat eivät luonnollisesti lieventäneet). "Messi sitä, Ronaldo tätä!". Futiskorttiesi saldo kansiossa kasvaa nopeatempoisesti - sinä keräät ja äiti laittaa oikealle paikalle muovitaskuihin.

Sulla on meidän korttelissa jo reilu kourallinen hyviä kavereita - sekä ikätovereita että myös vuosia  vanhempiakin. Odottavat usein sinua jo etupihalla, kun kikkurat takussa nouset sängystä ja heräilet uuteen päivään. Se on todella ihanaa ja se kertoo sinusta sekä luonteestasi mielestäni paljon. Olet tykätty kaveri ja kaverit yhtälailla ovat sinulle tällä hetkellä puolet maailmastasi. Päivittäin istut pleikkarisi äärellä jonkun naapurin poitsun kanssa ja pelaat Fifaa. Isommat pojat kantavat maalit kotimme edessä olevalle pihatielle ja potkitte hiukset hiestä märkänä tuntitolkulla jalkapalloa. Iloinen meininki raikuu kotoseinien sisäpuolelle asti ja tartuttaa hyvän mielen jokaiseen läsnäolevaan.. 

Joskus karkaat naapuriin ystäväsi luokse mutta en enää osaa huolestua, sillä tiedän tasan tarkkaan missä sä olet kun sua ei näy. Nykyään pikkusiskosikin osaa jo seurata perässä sinne naapuriin mutta eipä se haittaa, sillä sinä olet hyvin luotettava isoveli (ja pikkuveli myös) . Pidät huolta elämäsi tytöistä meidän vanhempien ohella.


 Eilen jännitit, että mahtaakohan sun ylähammas irrota syntymäpäivänä? Se on jo toisesta reunasta irti eli voi hyvinkin olla, että myös hammaskeiju saapuu syntymäpäiväsi juhlan jälkeiseen yöhön. Muistat eri hyvin, että edellisellä kerralla hän toi tyynyn alle kahden euron kolikon ja että sillä saa aika monta Muumi-tikkaria.

Ensi viikolla sinä aloitat eskarin. Se on hyvin hämmentävää äidin mielestä, mutta äiti on samalla myös erittäin onnellinen sinun puolestasi. Odotat kovasti jo kouluun pääsyä ja kun kävimme tutustumassa alkukesästä, eskarin tädit kertoivat sinun saaneen jo monta ystävää tulevasta ryhmästäsi. En epäile hetkeäkään ettetkö selviäisi tulevasta vuodesta! Se tulee olemaan sinulle muruseni hyvin jännittävä ja rikastuttava ajanjakso elämässäsi . Sitä on ilo päästä vierestä seuraamaan.


On paljon asioita, jotka eivät ole vuosien varrella muuttuneet. Olet edelleen hyvin kiltti, toiset huomioon ottava, välittävä, kaikkiruokainen, vaaleahiuksinen, rakastava, herkkä ja rehellinen. Sinussa on sopivasti pienen pojan luonnetta, mutta kiltteys nousee melkeinpä jokahetkessä kaikista vahvimmin esiin persoonassasi. 

Rakastatte siskojen kanssa katsoa äidin youtube-kanavalta vanhoja kotivideoita, ja siksi haluankin jakaa tämän yhden rakkaan (ja valitettavan rakeisen) klipin juurikin tässä hetkessä. Se nimittäin kuvastaa vallan hyvin sitä luonnetta, joka tekee sinusta sinut. Tuo taustalla loistava hymy ei ole hyytynyt kuuden vuoden aikana ja sama pilke silmäkulmassa on säilynyt ennallaan. Voi rakkaat ihanat!


Ja niin, edelleen rupattelet naapurin miesten kanssa joutessasi. Heität small talkia yhtä taitavasti kuin viimekin kesänä. Tätä taitoa et kyllä äidiltäsi ole perinyt. Tiedät sangen hyvin sen, että naapurissa asuu "Astonvillan miehiä" ja kerrot sen myös muille pihapiirin aikuisille.

Ootsä vaan aikamoinen pieni suuri mies. 
Me ollaan isin kanssa niin todella ylpeitä sinusta ja siskoillesi sinä olet se kaikista suurin idoli. Meidän elämämme suloisin futari.

Kohta sun jalkapallokoulu jatkuu, sitä sä olet odottanut koko kesän.Paljon onnea ihana suloisin Wayne! On onnellista olla sun äiti.


You Might Also Like

2 kommenttia

Suosituimmat

Facebook