Herkistävä päätös postilaatikossa

16.17

 

Kuluneen viikon lopulla postilaatikkoon tipahti sangen pysäyttävä kirje. Piippikselle on myönnetty eskarikyyti tulevalle lukuvuodelle. Voihan sniiiif! Pikkuhiljaa alan ymmärtämään, mitä tuleva syksy oikeasti tuo tullessaan. Mua ei enää pelota, mutta aika-ajoin herkistyn tämän totuuden edessä.

Tuon lappusen innoittamana ryhdyin Piippiksen kanssa keskustelemaan tulevasta syksystä, eskarista, koulukyydistä ja siitä, miten tytsyn tulee käyttäytyä reippaasti ja nätisti sekä koulussa että taksissa. 

 
Äidin silmäkulmaan sitten tietysti tirahti pieni kyynel, kun sanoin etten voi millään uskoa meidän Pirpanan olevan jo eskarilainen. Tyttö halasi mua tosi lujasti ja sanoi,

"Ei hätää, minä tulen takaisin!"


Kesä on startannut, ja nyt onkin aika ottaa kaikki ilo sekä riemu irti tän jengin kanssa. Tänään pyörähdettiin Vanhankylänniemen leikkipuistossa ja räpsittiin muutamat kuvat Tuusulanjärven rannassa. Edelleen mua vähän kauhistuttaa tän kolmikon kanssa mennä veden äärelle, mutta joskushan sitä on vaan pakko uskaltautua. Luotto kundiin on jo tosi vahva, mutta neitokaisten puolesta jännitän. 

Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa..

 Pienin stailasi itse itsensä ja siitä syystä päässä tuo kevätpipo. Säiden puolesta moiselle ei välttämättä tänään olisi ollut tarvetta, heh.

 Tänään oli äiskän hyvä herätä onnelliseen tekstiviestiin, joka kertoi ystävän perheen saaneen viime yönä uutukaisen tulokkaan jengiinsä. Onnea ihanat! <3

Tämän iloisen minipostauksen myötä haluan toivotella aurinkoa jokaisen lukijan loppuviikkoon!

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook