Synttäripäivän huumaa

17.00

Ollappa 6-vuotiaan äiti! Tuntuu hämmentävältä, mutta samalla tosi ihanalta.

Eilisestä päivästä jäi meille kaikille kauniit muistot, ja synttärisankarin juhlat onnistuivat tosi kivasti. Aamulla herätimme Piippiksen onnittelufanfaarin kajauttaen, ja tyttö oli siinä hetkessä luonnollisesti maailman onnellisin! Lauloi mukana itsellensä, ja lopuksi sanoi silmät loistaen "Kiitoos!"

Neitokaisen toiveesta leivoin mutakakun synttäreiden kunniaksi. Poikkeuksellisesti tein myös voileipäkakun lohesta, ja tässä jopa onnistuin mielestäni kohtalaisen hyvin! Kiireessä tehty koristelu huvittaa vieläkin, mutta maku oli oikein passeli. Leipominen on super kivaa, kun sitä saa tehdä rauhassa ja ajan kanssa. Tässä lajissa aionkin kehittyä jatkossa, luovuttaen sille hitusen verran enemmän vapaa-aikaani.


 Kynttilä puhallettiin onnistuneesti ja sankari oli hyvin iloinen saavutuksestansa.Piippis sai aamulla lahjaksi saippuakuplakoneen, jonka ansiosta vaatteet vaihtuivatkin useaan otteeseen päivän aikana. Lahja oli kuitenkin tosi mieluinen ja siitä riemuittiin vielä illalla kylpyhetkenkin aikana. Meillä vanhemmilla olikin vähän oma lehmä ojassa tämän lahjan suhteen, sillä nyt vapauduttiin puhaltajan roolista - on aika rankka pesti kolmen lapsen kanssa.

Tänään leikit jatkuivat uusien lelujen parissa, ja me saimme puolestamme herätä maanantai-aamuun laulavan Elsa-nuken sulosointujen kaikuessa vuoteemme jalkopäässa. Myös nämä alla näkyvät tramppapallot olivat kova juttu koko kolmikon mielestä.


 Kesän ekat kemut on nyt juhlittu ja seuraavia vietetään sitten taas kuukauden päästä. Nyt jatkamme puolikasta arkiviikkoa normaaliin tyyliimme, vaikkakin huomenna otan pienen happihypyn ja katoan muutamaksi tunniksi Helsinkiin ystäviä tapaamaan.

Onpahan muuten mahtavaa kirjoitella kuulumisia ilta-auringon lämmössä terassilla, lasten pomppiessa tyytyväisenä trampalla! Mulla on nyt poikkeuksellisen suuria vaikeuksia sovittaa tätä blogin kirjoittamista aikatauluihini, ja pohdinkin vakavasti erilaisia vaihtoehtoja tämän suhteen. Punnitsen hyötyjä ja haittoja ja yritän päästä jonkinlaiseen ratkaisuun - tuntuu että olen vähän jumissa nyt. Ehkä huominen availee silmiä. Palaan myöhemmin tähän.

Ihanaa alkuviikkoa kaikille!

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook