Ilmoitusluontoista

16.33

Hyviä uutisia meille kaikille! Muuttohulinat ovat huipentumassa viimeiseen rutistukseen ja kohta pääsemme asettumaan uuteen kotiin ja uudistettuun eloomme. Tämä lienee jo tullut selväksi ;) Se tarkoittaa myös sitä, että uuden kodin ohella remonttia tulee tapahtumaan myös täällä blogin puolella. Olen ikävöinyt kovasti täällä viettämääni aikaa ja aion palata jälleen hieman ahkeramman kirjoittelun pariin nyt kun elo vauvankin kanssa alkaa helpottamaan. Tyttö on tyytyväinen ja yhtä hymyä, nyt myös iltaisin. Elämä pistää parastaan ja kiitollisuuden määrää en voi sanoin kuvailla. Kodin remppaprojekteistakin tulen täällä kertomaan tulevien viikkojen aikana enemmän.


Tietokone on ollut piilossa muuttolaatikoiden uumenissa, mutta kohta on aika pyyhkäistä siitä pölyt ja luovuttaa iPad taas täyspäiväisesti lasten käyttöön ;) 

Kävijätilastoja selaillessani, on ollut ihana huomata, ettette ole hylänneet meitä pienestä hiljentymisestä huolimatta. Blogi elää meidän kanssamme, mutta valitettavasti kiire on täällä helposti havaittavissa. Pikkuvauva-arki ei ole koskaan ollut meille näin rankkaa kun mitä viimeiset viikot ovat olleet. Olen jaksanut läheisten avustuksella ja tietäen, että tämä ei kestä ikuisesti. Ja näinhän se nyt näyttäisi olevan. Vastasyntynyt on muuttunut vähän helpommaksi vauvaksi <3Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Aurinkokin heräsi juuri paistelemaan. Kiva olo!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oi onnea ja iloa - kiva kuulla hyvät ja hienot uutisenne! Mukavaa ja puuhakasta muuton loppurutistusta teille!!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, hyviä uutisia kaikki tyynni. Elämä usean lapsen vanhempana voi todellakin todellakin olla rankkaa mutta kuten sanoit, ei kestä ikuisesti tuo elämänvaihe. Kaikesta pitäisi silti osata nauttia silloinkin. Jaksuja ja hyvää tuulta :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook