Hattuset

22.22Tällaista hattumuotia esittelivät meidän perheen "suurimmat" lapset viikonloppuna mm. pikku-ystävän synttärijuhlissa. W:n lätsä löydettiin Seppälän ale-laarista ja mun mielestä se oli kesän paras lastevaate-löytö! 

Eilen tosiaan juhlittiin sekä mummia, että pientä yksivuotiasta söpöliiniä kaveripiiristä. Uskaltauduttiin koko köörin voimin puutarhajuhliin ja ihan hyvinhän me koitoksesta selvittiin. Ampiaiset meinas vaan vähän kiusata minuu. Pyörivät mokomat ihan kokoajan mun ympärilläni ja  ollaankin perhepiirissä pohdiskeltu, että mahtaisikohan johtua äidinmaidosta? Yhden pistoksenhan sain ja juurikin tissiin!

No mutta se siitä. 

Just nyt mulla on aivan täydellisen tyhjä pää. Pikkuneidin "iltarutu" vie voimat iltaisin ja yleensä pujahdan suorinta tietä peiton alle kun kaikki kolme lasta on saatu unille. Nyt ei jostainsyystä vaan huvita. 

Muuten vauva on edelleenkin ihana. Parin viikon ajan me ollaan nyt vaan saatu kuunnella tuota tunnin-pari kestävää itkushowta, mutta kyllä tämän kestää kun tietää sen loppuvan joskus. Tänään kylpy auttoi rutinaan hieman, ja aionkin ottaa ihan jokailtaiseksi rutiiniksi tuon kylpyhetken. Tyttö tykkää kovasti siitä.

Ollaan muuten vihdoin keksitty nimi neitokaiselle ja teille blogin lukijoille voinkin paljastaa, että sepäs alkaakin hyvin suurella todennäköisyydellä I-kirjaimella ;)

Olisin halunnut tehdä hänestä Heilin vaan ongelmaksi muodostui se, ettei tyttö näytä yhtään Heililtä! :)

Tässä vielä sunnuntai-aamun otos mun tytöistä. <3

Ainiin sen verran vielä kerron tästä päivästä, että me käytiin Piippiksen kanssa ensimmäistä kertaa puheterapiassa ja saatiin kuulla, että jatkossa käyntejä tulee olemaan kaksi kertaa viikossa. Sen lisäksi fysioterapiaa on kerran viikkoon. Aika hulinaa tulee olemaan meidän syksy siis, mutta etuoikeushan tämä on ja Pirpanalle ihan huippujuttu. Meidän vanhempien täytyy nyt vaan yrittää jaksaa.


You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Enpä olekkaan pitkään aikaan saanut aikaiseksi kommentoida...
  Heili nimi on ihana. Pahus jos vauva ei siltä näytä, niin pakkohan sitä on jokin muu keksiä.:) Minä olisin veikannut Vernaa, jos olisit sitä jossain kohtaa kysellyt.:) I:llä alkava siis. Täytyypä alkaa miettimään sellaisia nimiä.:)
  Tsemppiä iltoihin.:)

  VastaaPoista
 2. Ilona on teidän ilona ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin veikkaisin Ilonaa. Meillä olisi sitten täällä 2-vuotias kaima... Kovasti on itse nimestä tykätty!

   Poista
 3. Ilse, Iitu, Iita, Inkeri, Isla :)

  VastaaPoista
 4. Iiris? ehkä kuitenkin tulee Ilona. Entisellä työkaverillani nuorimmainen tyttö oli Ilona.Koulukaverillani oli samanniminen sisko kuin Pirpana. Hänen nimessään oli toisena kirjaimena a.

  VastaaPoista
 5. Ilona, Inkeri, Iita :)

  VastaaPoista
 6. Lisätäänpä vielä Irene.

  VastaaPoista
 7. tässä ei nyt nimiehotuksia, mut jos vauvalla masuvaivoja nii kokeilkaa dds maitohappobakteeria, meillä lapsi huusi ja kitisi puoli vuotta ja sit alettii käyttää tota valmistetta nii meni 1 1/2 viikkoa ja lapsi muuttu täysin.Me ostettiin valmiste luontaistuotekaupasta ja se soveltuu 0-1 vuotialle. ja toinen hyvä on vyöhyketerapia josta saatiin myös apua :)

  VastaaPoista
 8. Uuu... Mulla on mennyt tällaiset paljastukset ihan ohi. Impi

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook