Tuntemuksia

22.26

Taas luvassa lyhykäinen kännykkäpäivitys sängyn pohjalta. Pakko oli kuitenkin heittäytyä hetkeksi avoimeksi ja kertoa tämänhetkisistä tuntemuksista täällä bloginkin puolella.


Tänään kun saavuttiin "hoidosta" mummin sekä papan luota takaisin kotiin, aloitin jännittämisen ensiviikkoon liittyen. Tällähetkellä mua pelottaa ihan kauhiasti. Synnytän siis kolmannen lapsukaiseni sektiolla keskiviikkona aamupäivällä. Eipä tuo päivä nyt mikään salaisuus tarvitse olla kun ei mun elämässä niitä salaisuuksia juuri muutenkaan ole. 

On vähän yksinäinen olo kaikkien näiden jännitysten sekä mullistusten keskellä. Ei tämä odottelu mukavaa ole, vaikka ihan valmis koitokseen olenkin. Se mitä keskiviikkona tapahtuu, jää taas nähtäväksi mutta yksi asia on varmaa ja sehän on tietysti se, että saan tavata tuon pienen masutuuppijan, jonka jo niin hyvin luulen tuntevani vaikka oikeasti en tunne vielä juurikaan. Odotan todella paljon, mutta pelottaa myös luonnollisesti.

Ihanaa on saada oma kunto takaisin. Se kun on ollut jossain kaukana kadoksissa raskauteni puolestavälistä lähtien. Mahtavaa on saada taas hengittää kunnolla ja jaksaa paremmin noinniinkun muutenkin. Haava tietysti vihottelee sen pari viikkoa, mutta sen kestän kyllä vielä kun saan parannella miehen sekä kolmen lapsukaiseni kanssa.

Ihanaa kun saa taas syödä kaikkia niitä kiellettyjä ruoka-aineita ja juoda niitä juomia, joita raskausaikana on pitänyt vältellä. Parasta, kun ei tarvitse enää juosta 7 kertaa yössä pissalla tai nousta istumaan kesken unien vatsakrampin vuoksi. 

Toki vauva valvottaa, mutta se on jälleen ihan eri asia ;)

Onnellista kun saa silittää pientä vauvaa ihan oikeasti, eikä vaan vatsanpeitteiden läpi. 

Onnellista myös, että tapaavat toisensa. Mun timanttinen kolmikko.


You Might Also Like

15 kommenttia

 1. :) tsemppiä!
  Pieni kateuden pisto tuli kyllä kun pääset kokemaan sen hetken kun pienion ensikertaa sylissä...ja tietenkin sen kaiken muun <3 kaikkine ihanuuksineen ja kauheuksineen!
  -tyttö 3v ja poika 6kk

  VastaaPoista
 2. KIITOS! :) täytyy vaan muistella nyt kaikkea sitä ihanaa, mitä tulevaan syntymän hetkeen liittyy ja unohtaa ne tylsät.

  VastaaPoista
 3. Hurjasti tsemppiä ja voimia! :)

  VastaaPoista
 4. Hirmuisesti tsemppiä synnytykseen! Kyllä kaikki menee varmasti hyvin! Odotan innolla blogipäivitystä pienimmästä timantista! -Minttu

  VastaaPoista
 5. Kiitos tsempeistä!! Pyrin pitämään blogin lukijat myös ajan tasalla, ainakin Facebookin puolella :)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä ja hurjasti onnea koitokseen!!

  VastaaPoista
 7. Voih, ihanaa tulevaa viikkoa teille! Mä olen niin monta kertaa toivonut et pääsisi edes hetkeksi niihin hetkiin takaisin kun lapset syntyi <3 nauti siis tulevista tunteellisista hetkistä äläkä murehdi turhia, kaikki menee varmasti hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Yritän heittäytyä hetkeen ja painaa tapahtumat muistini syövereihin <3

   Poista
 8. Tsemppiä kovasti! Ainutlaatuisia ja ikimuistoisia hetkiä teillä tiedossa :)
  -tyttö 5 v ja poika 4 v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) juuri tuon mainitsemasi ajatuksen voimalla on helppo jaksaa tätä jännitystä :)

   Poista
 9. Ylihuomenna - ylihuomenna kuulostaa tosi arkiselta lähellä olevalta tavalliselta. Teille Se ei ole vaan ylihuomenna. Teille Se on uuden jäsenen ilmentyminen teidän keskuuteen. Teistä tulee viisi. Mielettömän hienoa - ylihuomenna!

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook