Yhdessä

21.33

Viikonloppu on pyhitetty perheelle ja yhdessä puuhastelulle. Eilen vietettiin Tanharin kyläjuhlaa ja meidän päivään kuului mm. piknikkiä ja live-musiikkia omalla "etupihalla".  Lapset jaksoivat kolmatta tuntia istuskella ulkona ja ihmetellä ihmisvilinää. Saatiin muutama ystäväkin mukaan kesäpäivän viettoon eli kiitos asianosaisille seurasta! Pirpana keskittyi lähinnä riisikakkujen ja keksien mutusteluun ja sen voin ihan todistaa allaolevan kuvan avulla. Katse on kiinnittynyt tiukasti keksiastiaan sillävälin, kun pikkuveli yrittää poseerata ja näyttää söpöltä naksu kädessä.Tässä vielä muutama kuva tapahtumasta. Ihanaa asua ihan justiinsa ja juurikin täällä! 
Retki sai vaan vähän turhankin jännittävän lopun, kun Pirpana nappasi kätösiinsä liian ison keksinpalan ja se tietysti sitten juuttui kurkkuun tiukasti. Ensimmäisen kerran Piippiksen elämässä,  joutui isi kiepauttamaan tytön ylösalaisin ja taputella voimakkaasti selkään. Minä sain sitten keksin suusta kaivettua ja selvittiin tilanteesta säikähdyksellä. Tyttö palasi entiseksi onnelliseksi itsekseen nopeasti hetken itkeskeltyään, mutta äidin itku tuli vasta lasten nukahtaessa yöunille. Järkytyin ihan oikeasti siitä, miten pienessä hetkessä tilanteet voi saadan kurjan ja pelottavan lopun. 

Oon aina ollut vähän ylivarovainenkin ja siksi syyttelin itseäni tapahtuneesta. Edelleen mielessä pyörii ajatus, että mitä jos näin vielä tapahtuu ja keksi ei irtoakkaan kurkusta.. Ei saisi turhia murehtia, mutta minkäs sitä ihminen luonteellensa mahtaa.

Ehkä tästä jotain opimme. Illalla isi sitten räpsi meistä kuvia.


Tänään taasen piipahdettiin mun kummitädin sekä -sedän luona kylässä ja oli tosi kiva nähdä heidänkin kööriä piiitkästä aikaa. Lapset näyttivät viihtyvän myös, kun saivat ihan uudessa ympäristössä liikuskella ja tutkiskella. Pienokaiset nukahtivat yöunille tosi helposti kun arkeen sisältyi vähän poikkeuksellista toimintaa.

Kiitos perhe I! 
<3

47palasta facebook-ryhmän jäsenille ilmoittelinkin jo eilen, että viikon päästä kyseiset fb-sivut hiljenevät hetkeksi. Tein lupauksen itselleni, että yritän ihan tosissani pysytellä kesän kauneimmat kuukaudet pois sosiaalisesta mediasta. Haluan testata itseäni ja ympäristöäni. Pystynkö? Muuttuuko nykyinen elämäni jollain tavalla? Saanko kutsuja ystävien juhliin? Soittelenko enemmän/soitellaanko mulle? Olenko onnellisempi? Onko elämässä enemmän/vähemmän sisältöä? Ja sitä rataa.

Blogiin asti tämä taukoilu ei ylety eli kirjoittelen entiseen tahtiin.. jos en enemmänkin?! Jännä nähdä.

Minä, super facebook-addikti, odotan tätä testiä tosi kovasti. Blogin fb-sivut palaavat entiseen toimintaansa heinä-elokuun vaihteessa.. kai?

:)

Eniten asiassa mietityttää ero vertaisryhmästä. Parempaa paikkaa tiedustella mieltä askarruttavista asioista ei ole. Sieltä saa vastauksen kysymykseen kun kysymykseen, mutta täytyypi sitten vaan laittaa mies asialle jos niikseen tulee.

Huomenna lähdetään kenkäostoksille. On tullut aika ostaa Piippikselle hyvät, nilkkaa tukevat popot. Iso neiti on hän. Tänään pyöräiltiin ja se oli ihan mielettömän kivaa, sekä äidistä että tytöstä. Huomenna uusiksi!

Mukavaa alkavaa viikkoa! 
You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Muistan kuin eilisen sen iltapäivän, kun esikoiseni 5kk tempaisi hapankorpun palan kurkkuunsa ja meni siniseksi. Siinä viisi lääkäriä ja muutama hammaslääkäri (sukuvika) hakkasi selkään roikutti jaloista yms ja yksi haki jo fileerausveitsenkin. Onneksi talanne laukesi ilman veistä. Mutta ikinä ei unohdu. Tilanteessa on Kiire saada hengitystiet auki asap. Onneksi Pirpukkaan osalta asia laukesi hetikohta.

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän kaunis koira teillä! <3

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook