Käynnistymisongelmia

14.36

Sairastelukierre meidän perheessä alkoi ennen joulua, eikä valitettavasti loppua niiskuttamiselle sekä kröhimisille vieläkään ole havaittavissa. Uuden vuoden jälkeen kuopuksella starttasi uusi köhä,  ja nyt myös kaksi muuta aloittelee vuotta 2017 yskien.

Piippiksellä on tosiaan kuumettakin ja aina se vähän eri tavalla meitä vanhempia huolestuttaa, sillä neiti reagoi hyvin voimakkaasti sairasteluunsa. Makaa sohvalla kippurassa ja öisin valittelee kovasti kurjaa oloansa. Tänään mummin sekä papan vierailu täällä meillä piristi silminnähden ja näin söpön kuvan sain tytöstä räpsäistyä. Ei uskoisi kuumepotilaaksi.Itse en meinaa saada öisin nukutuksi, kun kuuntelen lasten yskimistä ja varaudun juoksemaan ämpärin kanssa vastaanottamaan oksuja. Onneksi toistaiseksi petivaatteita ei ole tarvinnut kuitenkaan pyykätä rajun yskimisen vuoksi. Nyt kun näin sanon, niin ensi yönä varmaan sitten on sekin edessä. Heh.

Piippis tuli viime yönä meidän viereemme nukkumaan ja loppu yö meni mun osalta surullista neitiä vähän väliä lohdutellen. Nyt on äiskän energiatasot matalalla, mutta eikähän tämä tästä taas iloksi pikkuhiljaa muutu kunhan päästään tervehtymään ja starttaamaan aktiivisempi arki. Sitä todella odotellessa!

Kuukauden päästä reissaamme koko perheen voimin Pohjanmaalle saattelemaan isomummoa viimeiselle matkallensa ja tuota reissua tässä jo kovasti suunnitellaan. Mennäänkö autolla vai junalla? Missä yövymme? Kuinka monta yötä ollaan reissussa ja niin edelleen.. Hyvä suunnitelma on iso osa onnistunutta reissua, kun perheessä vaikuttaa kolme alle 6-vuotiasta ipanaa.

Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on pysytelty terveinä. Onneksi päivä jo pitenee ja kevät tekee kovaa vauhtia tuloansa..  Nyt näyttäisi siltä, että kevään myötä myös blogissa tapahtuu muutoksia. Niistä lisää myöhemmin sitten.

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Löysin blogisi aivan sattumalta. Päädyin heti lieskelemaan enemmän. Aivan ihana ja kaunis tyttäresi tuossa kuvassa :)

  VastaaPoista
 2. Menkää Agu junalla! Meille ainakin on Pohjanmaan reissut varsinkin pimeänä aikana ollut kyllä melko helvetillisä autolla. Junalla on niiiiiin helppoa ja nopeeta :) Tosin törkeen kallistakin, mutta puhukaa vaikka isovanhemmat avuksi lasten turavallisuudella, hirvillä ja mustalla jäällä ja silleen :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se tässä nyt vahvin matkustusvaihtoehto on :) Onko Pohjanmaalle menevissä junissa leikkivaunua? :)

   Poista

Suosituimmat

Facebook