Tyyli-Lyyli

21.13


Tänään haettiin meidän neidille nuo kauan etsimämme, ja vihdoin löytämämme ekat lasit! Ovat muuten aivan mahtavat, ja illalla tyttö antoi olla niiden jo päässään ihan niinkun ei mitään laseja olisikaan. Touhusi ja leikki normaaliin tapaansa. Muutama läheinen onkin tänään todennut Piippiksen näyttävän kuulemman vähän äidiltänsä nämä lasit päässään. Se lämmittää todella sydäntä <3 

Näissä pokissa on siis takana sellainen kiristettävä silikoninen nauha, jonka ansioista pysyvät hyvin paikallaan. Nää oli kun meidän neidille mittatilaustyönä tehdyt, siis lähestulkoon täydelliset. Jos jotakuta kiinnostaa, niin merkki on Centrostyle. Linssit on aikas paksut, ja olin vähän kauhistunutkin kun tajusin, miten paljon kuviteltua huonompi tystyn näkö onkaan. Tärkeintä kuitenkin, että nyt näkyy! Ja tyylikkäästi vieläpä! ;)


Tänään ollaankin sitten vaan yritetty toipua flunssasta (koko muu köörii yskii ja niiskuttaa paitsi H), sekä myös ennenkaikkea eilisestä huikeasta illasta.  Kiitos Yle, sekä läheiset rakkaat tästä kokemuksesta vielä kerran! Lähetys meni hyvin jopa meidänkin osalta, ja H:n kanssa jatkettiin iltaa vielä toviksi Helsingin yöhön. Juotiin pari lasillista "The Riff"-nimisessä baarissa Iso-Roballa, ja siitä sitten hiippailtiinkin jo omaan hotellihuoneeseen syömään suklaata ja nukkumaan isoon, pehmoiseen sänkyyn. Yövyttiin siis Hotel Lilla Robertsissa,  ja nyt muuten on vaan pakko mainostaa (ilman sen kummempia yhteistyökuvioita), että tuo hotellihuone oli mitätodennäköisemmin kaunein, jossa koskaan olen yöpynyt (jos Haikkoa ei lasketa). Suitsukkeita kylpyhuoneessa, ja myös sisustuksen värimaailma viehätti mua todella! Meillä on kotonakin käytetty paljon tätä mustan, kullan ja harmaan yhdistelmää.Katsoitko eilisen Marja Hintikka Liven? Mitäs tykkäsit ohjelmasta? Eilinen jakso löytyy Yle Areenasta , jos jostainsyystä et sitä ehtinyt katsomaan. Meitä aikaspaljon jännitti tuo suora lähetys, mutta ihan hyvinhän se meni, ja palautekin on ollut positiivista. Nyt sitten vaan kohti uusia jännitysmomentteja!

Väsynyt, mutta onnellinen.

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Kaunis hän on laseillaan :) Miksi sai lasit? Kysyn vaan siksi kun meillä 2v tyttö ja sai lasit puol vuotta sitten koska vasemmassa silmässä -5

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt ulkoa muista vahvuuksia, mutta siis hajataittoa muistaakseni tytöllä oli.. Ja näössäkin jotain..Täytynee tarkistaa. Hyvä kai se on itsekin tietää tällaiset :)

   Poista
 2. Ihan tuli äippä mieleen tuosta ekasta kuvasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! :) Siitä kuvasta just on tullut samanlaista palautetta :)

   Poista
 3. Täytyypä kans laittaa, että ennen kuin tekstin luin, niin tuli tuosta ekasta...ja tokastakin kuvasta äiti mieleen ☺

  VastaaPoista
 4. Monta kertaa on pitänyt kommentoida, kun kauan olen jo blogia lukenut. Siis niiiin syötävän suloinen ja kaunis tyttö! Kuvien lisäksi kiitos myös muusta sisällöstä :) Ja ihanaa syksyä!

  VastaaPoista
 5. Tosiaankin ihan äitinsä näköinen! :)

  VastaaPoista
 6. Katselin pitkään ennen tekstin lukemista tuota ensimmäistä kuvaa ja huomasin, kuinka paljon samaa näköä teissä onkaan! Ja näköjään moni muukin on samaa mieltä. :) tykkään sun blogista älyttömästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, kun ei sitä itse samallatavalla osaa katsoa :) ihanaa! Ja kiitos :)

   Poista

Suosituimmat

Facebook